Απόλλων Ξηροκαμπίου: Τίμησαν τον Πέτρο Κωστάκο και του αφιέρωσαν τη νίκη.

Την Τρίτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η ομάδα μας χθες με αντίπαλο τον Α.Ο. Αγγελώνας στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου, με σκορ 2-0.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 25 λεπτά καθυστέρηση αφού ο γιατρός που είχε οριστεί να δώσει το παρόν στον αγώνα, ενημέρωσε κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή ότι δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί και εκεί άρχισε ένας αγώνας απ τους υπευθύνους της ομάδας μας ώστε να βρεθεί έγκαιρα αντικαταστάτης, πράγμα που έγινε τελικά.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να προηγηθούν αφού σε διπλό τετ α τετ , ο τερματοφύλακας μας Σταύρος Ρηγάκος με εντυπωσιακές αποκρούσεις είπε όχι και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 63’ ο Γεώργιος Διαμαντάκος έκανε το 1-0 με κοντινό σουτ, ενώ στο 68’ ο Κώστας Κυριακόπουλος, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο 46’, έγραψε το 2-0 με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή των φιλοξενουμένων.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και μέλη του συμβουλίου της ομάδα μας καθώς οι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας του αδικοχαμένου φίλου μας και αθλητή της ομάδας μας, Πέτρου Κωστάκου, άφησαν λίγα λουλούδια κάτω από τη φωτογραφία του που υπάρχει στο Δημοτικό Γήπεδο Ξηροκαμπίου, σε ένδειξη τιμής και μνήμης, αφού χτες συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από τον άδικο και απρόσμενο χαμό του. Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ομάδας μας αφιέρωσαν τη νίκη στο Πέτρο και πανηγύρισαν ‘ μαζί του’ στο ίδιο σημείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε τελεστεί μνημόσυνο πριν τον αγώνα στη πατρίδα του Πέτρου, στο χωριό Πλάτανος στο Γύθειο.

Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου και βοήθησαν με τη παρουσία τους την ομάδα μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Κριμήτσο για την άμεση βοήθειά του. Τέλος, ευχαριστούμε για τη προσφορά τους το καφενείο Σχολαρχείο του κυρίου Στούμπου και τον πρόεδρο της ομάδας μας Ηλία Μανιάτη, αφού μετά τον αγώνα οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και τα μέλη του Απόλλωνα γευμάτισαν εκεί και γιόρτασαν τη νίκη τους.

Πλέον η ομάδα μας μετά από εννέα αγωνιστικές είναι στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, τρεις βαθμούς παραπάνω από τον 5ο της βαθμολογίας Ευρώτα Έλους, τον οποίο αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή 17/12 και ώρα 3:00μ.μ. στο Έλος.