Έκθεση χειροποίητων δημιουργιών στο History cafe! (φωτογραφίες)

0
148

Σήμερα Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο History cafe θα μπορείτε να βρείτε  χειροποίητες δημιουργίες της Δέσποινας Δασκαλοπούλου και να απολαύσετε τον καφέ μας με τα εξαιρετικά γλυκά που έχουν ετοιμάσει ειδικά για την σημερινή βραδιά!

 Πληροφορίες για το History Cafe

Απολαύστε το καφέ σας στον εξαιρετικό εξωτερικό χώρο στην πλατεία του κενοταφίου του Λεωνίδα. Η ονομασία και το σήμα του ταιριάζουν απόλυτα με την θέση του.

Ο εσωτερικός χώρος συνδυάζει αρμονικά τα στυλ vintage (παλαιό) και industrial (βιομηχανικό) ως συνάρτηση της ιστορίας με την τεχνολογία. Τα τειχία χαρακτηρίζονται από γήινους χρωματικούς τόνους που εκθέτουν πίνακες παλαιών (vintage)  εργοστασιακών – industrial – χώρων σε συνδυασμό με το βιομηχανικό φωτισμό. Ο χώρος είναι σχεδιασμένος για να καλύψει τα γούστα όλων των ηλικιών και επιμελήθηκε από τον διακοσμητή Τάκη Λούβη.

Το μενού περιλαμβάνει εξαιρετικής ποιότητας καφέ Filicori Zecchini, κρασιά, μπύρες, σοκολάτες, χυμούς, ποτά, γρανίτες, αναψυκτικά. Και για τους λάτρεις του φαγητού σνακ, ποικιλίες κρεατικών, με την σφραγίδα του γνωστού «Λεωνίδα».

Βρείτε μας στο Facebook