Σπαρτιατικός: Νέα μεγάλη νίκη σε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι!

Νέα μεγάλη νίκη για την ομάδα βόλεϊ  του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου,  πήρε και το  δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι με τον Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας           

Η επέλαση του Σπαρτιατικού συνεχίστηκε και εναντίον του πολύ καλού φέτος Α.Ο Ακρίτα με 3-1 σετ, σημειώνοντας ένα σερί νικών τέσσερα στα τέσσερα, έχοντας ως συνολικό απολογισμό πέντε νίκες και μία ήττα εκτός έδρας, κάτι που έχει πετύχει η μοναδική ομάδα μέχρι και την 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Με εξαίρεση το τρίτο σετ οι γηπεδούχες ήταν μια κλάση ανώτερες από τις αντιπάλους τους και το έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο στο παρκέ, ενώπιον του φίλαθλου κοινού τους που έδωσε και πάλι βροντερή παρουσία στο κλειστό Γυμναστήριο της Σπάρτης. Στο τρίτο σετ μπορεί οι φιλοξενούμενες να ανέβηκαν λίγο και να έριξε ταχύτητα η ομάδα του Σπαρτιατικού, όμως στο τέλος δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης για να βρεθεί μόνη της στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Τα σετ  (3-1) : 26-24,  26-24, 21-25, 25-21.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.: (Κωνσταντόπουλος Μ., Σταυρόπουλος Κ.) Αποστολοπούλου Κ., Καπετάνιου Ε., Δημητριάδη Ν., Τρουγκάκου Β., Κουρτσούνη Κ., Αθανασοπούλου Ο., Τσεμπελή Ε. (λ), Σάλαρη Π., Δημάκη Σ.(λ), Μάμμη Β., Θεοφιλάκου Ι., Βενιζέλου Ε., Τσεμπελή Α.

Α.O ΑΚΡΙΤΑΣ: (Ντακουρής Π.), Μπουζέα, Μπότη, Ιωαννίδη, Μάτα, Μπέση, Παπαδοπούλου, Λίκα (λ), Τσώνη, Βαμβακούση, Ορφανέα, Καπλάνη (λ), Βύσα, Κουκούτση, Μαθιουδάκη.

Τα άλλα αποτελέσματα στις 10-12-2017 έχουν ως εξής:

Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ – Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ                  3 – 0

Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ –  ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  Γ.Ε.     3 – 0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ –  Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ        3 – 0

 

Βαθμολογία 6ης αγωνιστικής

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ          14

Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ             13

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ                        11

Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ                          10

Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ                  10

Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ                          8

Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ              5

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  Γ.Ε                     1    

 

Επόμενη αγωνιστική Κυριακή 17-12-2017:

Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ  –  Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑ

Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ  –  Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  Γ.Ε  –  ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ  –  ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ