Σπάρτη: Δηλώσεις Συνοδινού. Εκδικάστηκαν τα αιτήματα επιβολής μέτρων

O Πρόεδρος της Σπάρτης, Παναγιώτη Συνοδινός δήλωσε στο isports.gr για την καθοριστική συμβολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην προσπάθεια της ομάδας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτό το χρονικό διάστημα η ΠΑΕ. Αναλυτικά η δήλωσή του:

Η βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προπονητικού τιμ ήταν και αποτελεί προτεραιότητα και με καθημερινή δουλειά εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Διαθέτουμε δύο γήπεδα τα οποία συντηρούμε μαζί με τον Δήμο και ακόμα δύο εκ των οποίων το ένα σκεπαστό με χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. Στο τιμ βρίσκονται, επίσης, ένας φυσικοθεραπευτής, δυο γιατροί, δύο μασέρ και δύο φροντιστές, οι οποίοι έχουν σε υψηλότατο επίπεδο τα αποδυτήρια. Φυσικά, καθοριστική είναι η συμβολή του κυρίου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας και χωρίς αυτόν η Σπάρτη δεν θα υπήρχε στη Football League. Οι φετινοί ποδοσφαιριστές είναι όλοι πληρωμένοι και δεν υπάρχει η παραμικρή καθυστέρηση. Μόνο «αγκάθι» αποτέλεσαν οι περσινές οφειλές της προηγούμενης διοίκησης, αλλά και αυτές τακτοποιούνται. Ήδη κατατέθηκαν χρήματα και έως τον Ιανουάριο θα έχουν κλείσει τα συγκεκριμένα μέτωπα.

Εκδικάστηκαν τα αιτήματα επιβολής ποινών

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο εκδικάστηκαν χθες Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου τα αιτήματα των Παπαχρήστου, Σιώπη, Αναστασόπουλο και Ροβίθη για την επιβολή ποινών στην ομάδα. Σε μια εκδίκαση στην οποία δεν εμφανίστηκαν, εκπρόσωποι της ΠΑΕ και των ποδοσφαιριστών. Οι υποθέσεις του κάθε ποδοσφαιριστή συζητήθηκαν χωρίς να ληφθούν κάποιες ποινές για την ομάδα, αφού είχαν κατατεθεί στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών μέρος των οφειλομένων. Τον Ιανουάριο όλοι τους αναμένεται να εξοφληθούν, έτσι ώστε η ομάδα να διαφύγει τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης