Σπαρτιατικός: Η ευχάριστη έκπληξη του 1ου γύρου!

Τέλος 1ου γύρου με ήττα για τις γυναίκες του Σπαρτιατικού.

Ο Σπαρτιατικός γνώρισε μόλις την 2η ήττα του στο πρωτάθλημα απο την Παναχαική συνεχίζοντας σαφώς να πληρώνει το τίμημα των απουσιών στους εκτός έδρας αγώνες λόγω μαθητικών υποχρεώσεων.
Θα μπορούσε βέβαια αντί για τον πόντο που απέσπασε να φύγει με τους 3 πόντους αν υπήρχε πιο καθαρό μυαλό στην διαχείριση του αγώνα αφού ήδη είχε προηγηθεί με 2-1  σετ απέναντι σε μια μαχητική ομάδα που ήθελε την νίκη οπωσδήποτε.
Κάνοντας τον απολογισμό του 1ου γύρου οι αθλήτριες του ΣΓΣ θα αποχαιρετήσουν το 2017 στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα αποτελώντας την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος παίζοντας εξαιρετικά παιχνίδια μπροστά στον κόσμο τους και φυσικα παρα τις απουσίες και τις διαφορετικές συνθέσεις στα εκτός παιχνίδια πάντα ήταν ανταγωνιστικές. Σαφώς και η πορεία τους αυτή μέχρι τώρα έχει ξεπεράσει  και τους πιο αισιόδοξους καθώς ο στόχος της παραμονής στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία  φετος δείχνει να επιτυγχάνεται απο νωρίς νωρίς με τις νεαρές αθλήτριες να αποδεικνύουν  την αγωνιστική τους βελτίωση σε καθε αγώνα και το βασικότερο με το αγωνιστικό τους ήθος και πάθος έχουν διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο το άθλημα της πετοσφαίρισης κανοντας το κοινό της πόλης να τις στηρίζει ενθερμα σε κάθε προσπάθειά τους.
Σπαρτιατικός: ( Κωνσταντόπουλος-Σταυρόπουλος) Δημητριάδη, Αποστολοπούλου, Λάμπρου, Καπετάνιου, Μηλιακου, Αθανασοπουλου, Μαμμή, Σάλαρη, Βενιζέλου, Τσεμπελή Αθ.

Τα σετ  (3-2) : 25-19,  22-25, 13-25, 25-21 & 15-7

Παναχαϊκή ΓΕ (Μακρυκώστας Γ.): Βαγενά, Ευαγγελάτου, Μουζακιάρη (λ), Αλατζά, Σπηλιωτοπούλου Κανίσογλου (λ),, Ζωγοπούλου, Λαγάκη,  Κατσίρη, Αβράμη, Παϊσιου, Παγωμένου, Ηλοπούλου, Γεωργίου)
Σπαρτιατικός ΓΣ (Κωνσταντόπουλος Μ., Σταυρόπουλος Κ.): Αποστολοπούλου Κ., Καπετάνιου Ε., Δημητριάδη Ν., Λάμπρου Η, Αθανασοπούλου Ο., Σάλαρη Π., Μηλιάκου Σ., Μαμμή Β., Βενιζέλου Ε., Τσεμπελή Α.

Τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής έχουν ως εξής:
Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ  – Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ                     3 – 1
Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ   –  Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ             3 – 0
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ  –  ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ      0 – 3

Βαθμολογία (7 αγ.)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ      17
Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ              14
Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ                               13
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ                            11
Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ                             11
Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ                   10
Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ             5
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  Γ.Ε                      3

Πρόγραμμα επόμενης (8ης) αγωνιστικής

Κυριακή 7/1/2018
Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ  –  Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ
Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ  –  ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  Γ.Ε  –  Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  –  Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ