Το οινοπαντοπωλείο «Ο Λαμπρούκος» σας εύχεται χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο 2018!

0
118

Το κατάστημα ο Λαμπρούκος σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2018! Η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. Υγεία, αγάπη, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά!

 

Το Οινοπαντοπωλείο «ο Λαμπρούκος» κατάστημα ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ προϊόντων, με πολλή αγάπη και συνέπεια, παρέχει προϊόντα της ελληνικής γης σε μεγάλη ποικιλία.
Στον «Λαμπρούκο» θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα ποικιλία ειδών «μέλι, τσάι, ροφήματα βοτάνων, αρτοποιήματα, παξιμάδια, γαλακτοκομικά, όσπρια με το κιλό, παραδοσιακά ζυμαρικά, αλεύρι, ξηρούς καρπούς, ελαιόλαδο, ελιές, ξύδι, αλλαντικά, χαλβά Δραπετσώνας, γλυκά κουταλιού, παραδοσιακές σοκολάτες, ταχίνι με μέλι, σουμάδα, κανελάδα και κρητικά προϊόντα.
Εξέχουσα θέση στο κατάστημα έχει το τμήμα με τα οινοπνευματώδη όπως τσίπουρο, τσικουδιά Κρήτης, ρακόμελο, κονιάκ, ούζο, ποικιλία λικέρ, κρασί από ντόπιους παραγωγούς και από πολλά μέρη της Ελλάδας, καλύπτοντας τις προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών πελατών.
Η προβολή «των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων» είναι στάση ζωής, ιδεολογία και όχι Marketing και εφήμερη μόδα για τον «Λαμπρούκο».
Στον «Λαμπρούκο» στρέφονται στην ευλογημένη γη της χώρας, στις ρίζες μας, στο σοφό και ένδοξο παρελθόν μας και σε πείσμα των καιρών, κάνουν τη διατροφική ποιότητα, προσιτή στο καθημερινό μας τραπέζι.Στηρίζοντας τους Έλληνες παραγωγούς στηρίζουμε την οικονομία της χώρας και προβάλλουμε τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα της ελληνικής γης.
Τέλος το κατάστημα «ο Λαμπρούκος» θα το βρείτε στην Ορθίας Αρτέμιδος 110, ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο 2731-400872.
Στο facebook: http://www.facebook.com/OinopantopwleioOLamproukos