Απόλλων Ξηροκαμπίου: Ευχές για τις γιορτές και το νέο έτος.

Ήττα για την ομάδα μας στον τελευταίο αγώνα της για το 2017, το Σάββατο 23/12, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό Γυθείου.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πέτυχαν νωρίς το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση όταν στο 17’ ο Πουλάκος βρέθηκε σε καλή θέση και με ωραία εκτέλεση έγραψε το 0-1. Στη συνέχεια του αγώνα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, παρόλα αυτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι παρέμεινε το τελικό 0-1.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου και βοήθησε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, καθώς και τον κύριο Πέτρο Λυκάκο που με τα προϊόντα της Herballife φρόντισε κατά τη διάρκεια του αγώνα τους ποδοσφαιριστές της ομάδα μας.

Τέλος το Δ.Σ. του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου εύχεται σε όλους καλές γιορτές και χρόνια πολλά.

Ευχόμαστε σε όλους το 2018 να είναι μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, με υγεία και ευτυχία για τον κάθε ένα προσωπικά. Ελπίζουμε ο Λακωνικός αθλητισμός να συνεχίσει την ανοδική του πορεία σε όλους τους τομείς και ευχόμαστε να μην ξαναγίνουμε μάρτυρες δυσάρεστων ειδήσεων όπως αυτές που μας επιφύλασσε το τέλος του 2017 με την απώλεια νέων ανθρώπων.

Εκ του Δ.Σ.