Football League: Αναλύσεις αγώνων Κυριακής 14 Ιανουαρίου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε αναλύσεις για τους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων της Κυριακής 14 Ιανουαρίου

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο η Καλλιθέα, που αντιμετωπίζει τη Βέροια. Εκτός έδρας δοκιμασίες για τον Αρη -στη Λάρισα με τον τοπικό Απόλλωνα- και την Παναχαϊκή -στην έδρα του Καραϊσκάκη- τα ανεβασμένα Τρίκαλα περιμένουν στην έδρα τους τη Σπάρτη.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

*** Ο άσος στο 1,85, το διπλό στο 4,05.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παίζοντας εκτός έδρας με τη Σπάρτη, έχασε με 1-0 (66΄). Στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο αλλά δεν έφτιαξε ευκαιρίες, στο δεύτερο πιέστηκε αρκετά και τελικά λύγισε, έκτοτε δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Εξέτισε ο εξτρέμ Τσολακίδης (7/1), δύσκολα ο χαφ Δωματάς (7/1), που έλειψε στη Σπάρτη, αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Σοκ στο 94΄, όταν και δέχθηκε την ισοφάριση για το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Αν. Καρδίτσας, είχε προηγηθεί στο 9΄κι ενώ στο 59΄ έχασε πέναλτι. Τον αδικεί το τελικό αποτέλεσμα, συνολικά ήταν καλύτερος από την αντίπαλό του.

Εμεινε χωρίς νίκη σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι (0-1-2), δεν έχουν προκύψει προβλήματα από τιμωρίες ή τραυματισμούς.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΡΗΣ

*** Ο άσος στο 7,80, το διπλό στο 1,35.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Εφερε σε πολύ δύσκολη θέση τη γηπεδούχο Παναχαϊκή, τελικά έχασε με 2-1. Εμεινε πίσω στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων (29΄, 42΄), μείωσε στο 84΄ και γέμισε με άγχος την αντίπαλό του, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Παραμένει εκτός ο έμπειρος χαφ Λαμπρόπουλος (3/0), εξέτισε ο χαφ Αγρόδημος (9/1). Τιμωρημένος ο χαφ Τσιλούλης (8/4).

ΑΡΗΣ: Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο το εντός έδρας τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, κέρδισε με 2-0 (14΄, 45΄) κι ενώ από το 35΄ αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο δεύτερο προέβη σε διαχείριση, πάντως έχασε κάποιες ευκαιρίες απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο.

Επέστρεψε στις νίκες μετά τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες. Ετοιμος ο χαφ Νίκιτς (2/0). Εκτός οι Μπούρμπος (8/0), Νέτο (-), Τσουμάνης (-).

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΒΕΡΟΙΑ

*** Ο άσος στο 1,60, το διπλό στο 5,10.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Δεν είχε υποχρεώσεις, ήταν προγραμματισμένο το ματς με τον Αχαρναϊκό. Ερχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Καραϊσκάκη έχοντας υπηρεσιακό στον πάγκο μετά το διαζύγιο με τον Μαρσέλο Τροΐζι. Ηταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε (39΄), στο δεύτερο δέχθηκε την ισοφάριση (55΄), με πέναλτι που δεν ήταν , έκτοτε δεν μπόρεσε να φτιάξει σημαντικό αριθμό ευκαιριών.

Ο Γιώργος Κορακάκης είναι ο νέος τεχνικός, ντεμπουτάρει τώρα. Ολα ανοιχτά με το χαφ Ταλέντο (6/2), απών ο τραυματίας χαφ Τουρούκης (1/0).

ΒΕΡΟΙΑ: Υστερα από ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 (65΄) από τα Τρίκαλα, από την αρχή φάνηκε πως θα κριθεί στο ποια ομάδα θα πετύχει το γκολ.

Απών ο τραυματίας χαφ Μπλέτσας (7/0), τιμωρημένος ο μπακ Καψάλης (8/0), πάντα εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σοϊλεμεζόγλου (-), με 16 παίκτες η αποστολή.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

*** Ο άσος στο 3,50, το διπλό στο 2,00.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Αξιοποίησε την ανωτερότητά κου κι επικράτησε δίκαια εντός έδρας με 2-1 του Εργοτέλη, κομβικό το δεύτερο γκολ του (62΄) επτά λεπτά μετά την ισοφάριση, είχε προηγηθεί στο 14΄.

Πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα αφού είχε μόλις  μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Δεν έχουν προκύψει φρέσκα προβλήματα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αγχώθηκε μέχρι να ακούσει το σφύριγμα της λήξης, τελικά επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του Απόλλωνα Λάρισας. Η εμφάνισή της δεν ξεπέρασε τη μετριότητα, ήταν επηρεασμένη από τη διακοπή, παρ΄ όλα αυτά προηγήθηκε με 2-0 (29΄, 42΄), όμως απειλούταν από τον αντίπαλό της, μετά τη μείωση (84΄) απειλήθηκε με την ισοφάριση.

Εξέτισε ο κίπερ Βρονταράς (9/0). Εκτός αποστολής έμειναν ο χαφ Φουρλάνος (10/0) και ο φορ Σπανός (1/0). Πάντα απόντες ο μπακ Αγουρίδης (1/0) και ο χαφ Κυνηγόπουλος (3/0). Ο αμυντικός Μπιτσάκος (2/0) θα λείψει καιρό.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

*** Ο άσος στο 1,50, το διπλό στο 6,60.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Κατώτερος των περιστάσεων, έχασε εύκολα με 3-0 (6΄, 9΄, 90΄) από τον ΟΦΗ στο εκτός έδρας κρητικό ντέρμπι. Πλήρωσε το τραγικό του ξεκίνημα, αντέδρασε μόνο σε ένα κομμάτι του δεύτερου ημιχρόνου χάνοντας κάποιες ευκαιρίες, αλλά το τελικά αυτό που συνέβη ήταν να δεχθεί και άλλο γκολ.

Ετοιμος ο επιθετικός Ξύδας (5/3), αμφίβολος ο μπακ Φουάσης (1/0).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Πανηγύρισε τρελά την ισοφάριση στο 94΄ στον εκτός έδρας αγώνα ενάντια στον Πανσερραϊκό, που της χάρισε το βαθμό (1-1). Συνολικά ήταν κατώτερη από τον αντίπαλό της, έμεινε πίσω στο σκορ στο 9΄, σώθηκε σε πέναλτι στο 59΄.

Δεν έχουν προκύψει προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες, αλλά η διοικητική αβεβαιότητα, που επικρατεί, επηρεάζει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, δύσκολα θα αποφευχθούν νέες αποχωρήσεις.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΣΠΑΡΤΗ

*** Ο άσος στο 1,35, το διπλό στο 8,05.

*** Κύπελλο: Σπάρτη – Τρίκαλα 1-3 (21/9).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Την Τρίτη στο διαδικαστικό επαναληπτικό της Τούμπας για τη φάση των 16 έχασαν με πέναλτι στο 94΄ με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του εις βάρος τους 5-1.

Στο πρωτάθλημα έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 (65΄) επί της Βέροιας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι επαγγελματικό το τρίποντο σε ένα ματς με λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Διεύρυναν το αήττητο σε οκτώ παιχνίδια (4-4-0).

Παραμένει εκτός ο φορ Τσίπρας (6/0), θα λείψουν καιρό ο μπακ Γκόλιας (8/0) και ο επιθετικός Καπός (8/1), αργεί η επάνοδος του φορ Σιαλμά (-).

ΣΠΑΡΤΗ: Ηταν καλύτερη από τον Αιγινιακό και κέρδισε εντός έδρας με 1-0 (66΄). Στο πρώτο ημίχρονο περιορίστηκε σε δευτερεύοντα ρόλο αλλά δεν απειλήθηκε, στο δεύτερο ανέκτησε τα ηνία, έφταιξε ευκαιρίες και τελικά επιβραβεύθηκε με τη νίκη.

Ηταν η τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Εκτός αποστολής έμεινε ο φορ Γουόρντεν (8/0). Της επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης δώδεκα βαθμών για ληξιπρόθεσμες οφειλές, τις οποίες καλείται να αποπληρώσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet