Τρίκαλα – Σπάρτη: Δηλώσεις Αντωνίου, Γράφα, Γιαννιτσάνη.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Αντωνίου, του Νίκου Γιαννιτσάνη και του Θωμά Γράφα στη συνέντευξη τύπου:
Σωτήρης Αντωνίου: “Ήταν ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις αλλά αυτό που εμείς θέλαμε ήταν οι τρεις πόντοι. Τους πήραμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πάρα πολύ καλός φέτος.
Το ματς ξεκίνησε με μια ομάδα που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν τα Τρίκαλα. Σημειώσαμε δύο γκολ ενώ είχαμε τις ευκαιρίες να βαλουμε και άλλο γκολ.
Νομίζω οτι στην επανάληψη έπαιξε σημαντικό ρόλο το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο αντίπαλος το οποίο και μας δημιούργησε πίεση σε έναν αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα δύσκολο. Φτάσαμε ως το τέλος…όπως πήγε το ματς αλλά αυτό που έχει σημασία είναι οι τρεις πόντοι συνεχίζοντας ‘ετσι μια πορεία χωρίς ήττα. Συγχαρητήρια τους παίκτες μου… αλλά είπαμε και μέσα στα αποδυτήρια ότι πρέπει να είμαστε μέχρι το τέλος του ματς σοβαροί διότι στη Football League μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων. Εύχομαι στην ομάδα της Σπάρτης καλή επιτυχία… είναι μια ομάδα που πέρασα δύο χρόνια εκεί. Θα ήθελα να εκφράσω τα συλληπτήρια μου για έναν άνθρωπο που έγραψε ιστορία στο λακωνικό ποδόσφαιρο, τον αθλητικογράφο Σαράντο Μανουσάκη και εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Νίκος Γιαννιτσάνης: “Σημαντική νίκη για την ομάδα που μας δίνει ενέργεια για τη συνέχεια. Μπήκαμε με ορμή στο ματς, πιέσαμε, είχαμε ευκαιρίες, σκοράραμε δυο γκολ. Όταν ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ από του πουθενά και κάπου χάσαμε το ρυθμό μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και περισσότερο στον τερματοφύλακά μας τον Αποστολίδη που κράτησε το 2-1 στο τέλος και πήραμε το τρίποντο. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα… είναι μεγάλη υπόθεση για μένα να κάνω μια χρονιά σαν την περσινή και να έχει αντίκτυπο στο τέλος. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι”.

Θωμάς Γράφας : “Το παιχνίδι μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση διότι απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο όπως είναι τα Τρίκαλα αδικήσαμε πλήρως τον εαυτό μας στα πρώτα 30 λεπτά. Από εκείνο το σημείο και μετά και από δύο ολιγωρίες σε στατικές φάσεις δεχτήκαμε δυο εύκολα γκολ.
Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα της Σπάρτης ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά, τροποποιήσαμε τη διάταξή μας, ειπαμε που πρέπει να μεταφέρουμε τη μπάλα και είχαμε μια πολύ καλή εικονα. Όταν φευγεις από την έδρα των Τρικάλων στεναχωρημένος, αυτό λέει πολλά. Αυτο το ματς ανήκει στο παρελθόν… αλλά φεύγουμε με ικανοποίηση για την εικόνα που είχαμε. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων που έχει τα εχέγγυα να πετύχει τον στόχο της”

ΠΗΓΗ: goaltrikala.gr