Αντιδράσεις Απόλλων Λάρισας, Λαμπρόπουλου στους ισχυρισμούς Κούγια

0
93

Έχει ανοίξει ο ασκός του αιόλου στη Football League με την ένορκη κατάθεση του Καλαϊτζίδη – πατήστε εδώ. Οι ομάδες αντέδρασαν στην κατάθεση, μεταξύ των οποίων και η Σπάρτη – πατήστε εδώ, στη συνέχεια ο Κούγιας πήρε το μέρος του Καλαϊτζίδη – πατήστε εδώ – με τον Απόλλων Λάρισας και τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο να αντιδρούν σε μια ιστορία που είμαστε μόλις στην αρχή της.

Η αντίδραση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ήταν άμεση, εκδίδοντας ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζουν ως ψευδή και ανυπόστατα, όσα κατέθεσε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.

Αναλυτικά:
«Η μεγάλη μας αγάπη για την πρώτη ομάδα της πόλης μας, την Α.Ε.Λ. δεν μας επιτρέπει να απαντήσουμε, έτσι ακριβώς όπως θα έπρεπε, στα όσα ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά δήλωσε για τον σύλλογό μας, ο μεγαλομέτοχος της “βυσσινί” ΠΑΕ, σε αθλητικό ραδιόφωνο της συμπρωτεύουσας, την Τετάρτη (17/1) το απόγευμα.

Ο Απόλλωνας παλεύει μόνο μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Όσο και αν …κάποιοι προσπαθούν να «δηλητηριάσουν» τις ψυχές των φιλάθλων και δη της Λάρισας για εμάς, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να πέφτουν συνεχώς στο κενό. Θα έρθει η μέρα που θα πληγωθούν και αυτοί που μας πλήγωσαν και τότε ίσως καταλάβουν πως είναι να πληγώνεις…».

 

Ο Αντρέας Λαμπρόπουλος απάντησε στους ισχυρισμούς αυτούς, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά:
«Ουδέποτε μου έχουν πει ή έχω ακούσει ή έχω ζήσει τέτοιου είδους καταστάσεις μέσα στα αποδυτήρια του Απόλλωνα Λάρισας. Και φυσικά ποτέ δεν έχω μιλήσει, ούτε βέβαια και στον κ. Κούγια, για πράγματα που δεν έχουν συμβεί. Το πέρασμα μου, από τον Απόλλωνα, μπορεί να ήταν σύντομο, αλλά μου έχει αφήσει μόνον φιλικές αναμνήσεις».