Σπάρτη: Κοντά σε Φράνσις Οφίλι Αντετοκούνμπο. Το προφίλ του.

0
325

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η Σπάρτη είναι κοντά στην απόκτηση του μεγάλου αδερφού του Γιάννη Αντετοκόνμπο, Φράνσις Ολόβου Οφίλι Αντετοκούνμπο. Μια είδηση που από την ΠΑΕ μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται. Αν ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Σπάρτη, αναμένεται να αποτελέσει την μεγάλη ατραξιόν της κατηγορίας, και ειδικά στην περίπτωση που ο «Greek Freak» αποφασίσει να επισκεφθεί την Σπάρτη, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αδερφό του σε δράση!

Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο άλλος αδερφός του Γιάννη και του Οφίλι, ο Θανάσης, αγωνίζεται στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ενισχύει την προσπάθεια των Λακώνων και αυτή την περίοδο. 

Μια είδηση που ξεκίνησε από χθες το βράδυ να δημοσιεύεται στα μεγάλα αθλητικά site της χώρας και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, παίρνοντας μεγάλη δημοσιότητα.

Το προφίλ του

Ο Φράνσις Οφίλι Αντετοκούνμπο όταν οι γονείς του Βερόνικα και Τσαρλς έφυγαν από το Λάγος για τη χώρα μας το 1991, αποφάσισε να μείνει στη Νιγηρία και να ακολουθήσει καριέρα επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Το μικρόβιο του ποδοσφαιριστή από τον πατέρα του Τσαρλς, ο οποίος έπαιζε μπάλα στη Νιγηρία. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Νιγηρίας. 

Συμβούλιο της Football League

O Δημήτρης Νικόλαρος πριν ξεκινήσει το χθεσινό Δ.Σ. της Football League επισκέφθηκε το λογιστήριο. Ζήτησε στοιχεία σχετικά με τις ΠΑΕ που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένες, και οι οποίες προχωρούν σε κινήσεις ενίσχυσης. Αν αποδειχτεί ότι υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός, θα κινηθεί νομικά και για αυτό το θέμα.