Καρυάτιδες: Η πρώτη νίκη στη Β’ Εθνική!

Μετα απο συνεχομενες ηττες η γυναικεια ομαδα της Σπαρτης, οι Καρυατιδες αγωνιστηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Σπαρτης σήμερα Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 15:00 με τις Αβαντιδες Χαλκιδας. H νεοφωτιστη ομαδα της Λακωνίας που βρισκεται φετος στη Β’ εθνικη κατηγορια επιτελους ανεδειξε την πυγμη της και παρά τις βασικες ελλειψης και καταφερε να επιβληθει με πολλες ευκαιριες απο το πρωτο κιολας λεπτο. Παρολα αυτα η μπαλα γενους θηλυκου εκδικηθηκε με αποτελεσμα στο 30′ η Χαλκιδα απο μια κακη αμυντική προσπάθεια των Καρυατιδων άνοιξε το σκορ. Όμως η απαντηση των Καρυατιδων ηταν αμεση με την Λαμπρακη με τετ α τετ με το τερματοφυλακα να σκοραρει στο 36′ και να φερει την ισοπαλια ληγοντας ετσι και το ημιχρονο στο 1-1.

Στο δευτερο ημιχρονο οι Καρυατιδες μπαινοντας παλι δυναμικα μαχωμενες για τη νικη καταφεραν ξανα με τη Λαμπρακη στο 55′ με απευθειας σεντρα σουτ να διαμορφωσουν το 2-1.  Η συνεχεια του αγωνα βρηκε τις Καρυατιδες να μαχονται με συνεχόμενες επιθεσεις κερδιζοντας πεναλτι στο 85′ το οποιο εκτελεσε η Γοματου αλλα η τερματοφυλακας της φιλοξενούμενης ομάδας το απεκρουσε. Παρολα αυτα το τελικο σκορ εληξε 2-1 βρισκοντας τα κοριτσια να πανηγυριζουν την πρωτη νικη της ομαδας φετος και τους πολυποθητους 3 βαθμους απαραιτητους για τη παραμονη τους.

Ευχαριστουμε το γυμναστηριο της πολης μας Βιοενεργεια με υπευθυνο Παναγιωτη Καρουνο για την ευγενικη του χορηγια στις νεες μας στολες.