Σπαρτιατικός: Καλή εμφάνιση στη Πάτρα με την Ολυμπιάδα

Την τέταρτη ήττα της γνώρισε στην Πάτρα χτές στην 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής η γυναικεία ομαδα απο την Ολυμπιάδα Πατρών με 3-1 σετ όπως ακριβώς είχε λήξει και ο αγώνας του 1ου γύρου στο κλειστό της Σπάρτης. Ο Σπαρτιατικός σαφώς και δεν εχει στη σύνθεσή του βασικές αθλήτριες στα εκτός έδρας παιχνίδια αυτό όμως δεν εμπόδισε την ομάδα ωστε να παρουσιάσει ενα ανταγωνιστικό σύνολο στην Πάτρα, να προηγηθεί στο σκόρ και θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με την νίκη αφού προηγήθηκε στα σετ αλλά ο τραυματισμός της Λάμπρου στο 3ο σετ και ενώ η ομάδα είχε χτίσει μια διαφορά ασφαλείας έβγαλε απο τον ρυθμό κυρίως τις νεαρές αθλήτριες, με την ομάδα της Πάτρας να εκμεταλεύεται την κατάσταση κερδίζοντας το σετ  και το επόμενο κάνοντας το 3-1. Στα θετικά η συμμετοχή νέων κοριτσιών πάλι όπως η Τσεμπελή Αθαν. και Λαμπρινού με πολύ καλή παρουσία χτες. Ένα σημαντικό στατιστικό φέτος που μετράει για τους ανθρώπους του Σπαρτιατικού φέτος είναι η χρησιμοποίηση και οχι μόνο η αναγραφή στα φύλλα αγώνος 16 αθλητριών σε  10 αγωνιστικές. Η ομάδα συνεχίζει το έργο της με το επόμενο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της την Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα του Παμβοχαικού και ώρα 6.

Τα σετ 21-25, 25-20, 25-17, 25-15
Σπαρτιατικός: ( Κωνσταντόπουλος, Σταυρόπουλος) Δημητριάδη, Αποστολοπούλου, Λάμπρου,Καπετάνιου, Σάλαρη, Μαμμή, Βενιζέλου, Δημάκη, Λαμπρινού, Τσεμπελή Αθ.
Ολυμπιάδα Πάτρας: (Γεράνιος) Παπαλάμπρου, Γαλάνη, Αρεβαντινού, Μαλατάρη, Καρακίτσου, Σούλη, Δουραμάνη, Χαντζή, Σαραπτσή, Αγγελοπούλου Γ, Μαυροειδή, Χαραλαμποπούλου, Μαυρίδου, Αγγελοπούλου Α.