Σπάρτη: Πολύ βαριά ήττα της ομάδας κ19 στη Κρήτη

Σκορ και θέαμα προσέφερε η Κ19 του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Κέρδισε τη Σπάρτη με 7-0 σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει κριτικής, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, ήταν μεγάλη.
Ωραίο συνδιαστικό ποδόσφαιρο από την Κ19 του ΟΦΗ, έπαιξε με σοβαρότητα, έβαλε 7 γκολ, είχε ένα δοκάρι και αρκετές ακόμη ευκαιρίες.
Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό, ενώ διατήρησε την καλή της εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με τις 5 αλλαγές που έγιναν.
Για τον ΟΦΗ τρία γκολ πέτυχε ο Αζίζι, δυο ο Κουράκης, ένα ο Πλευράκης και ένα ο Καλαιτζάκης.
Να σημειωθεί ότι με την Κ19 του ΟΦΗ αγωνίστηκαν και τα τρία παιδιά που ανήκουν στην επαγγελματική ομάδα (Παναγιώτου, Πλευράκης, Κοντογιάννης).
Ενώ, το παιχνίδι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, παρακολούθησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, με τους συνεργάτες του.
Η Κ19 του ΟΦΗ, άνοιξε το σκορ στο 2’ με τον Κουράκη. Στο 34’ ο Αζίζι έκανε το 2-0. Στο 44’ ο Πλευράκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάλληψη, ο Κουράκης στο 55’ έκανε το 4-0, ο Αζίζι στο 58’ έκανε το 5-0.
Ο Καλαιτζάκης στο 67’ έκανε το 6-0 και ξανά ο Αζίζι στο 76’ το 7-0.
Ο ΟΦΗ είχε και δοκάρι με τον Καλαιτζάκη στο 80’.
Διαιτητές: Πατεμτζής, Δασκαλάκης, Χναράκης.
K19ΟΦΗ (Βασίλης Κρασανάκης):  Παναγιώτου, Πλευράκης (59’ Καλαιτζάκης), Ρουσάκης, Πλουμής, Λαγουδάκης, Περδίκης (39’ λ.τ. Κουγιουμουτζής), Αζίζι, Κοντογιάννης (65’ Μαρινάκης), Κουράκης (65’ Λαμπριανίδης), Σουρνάκης, Νοικοκυράκης (75’ Μπελαδάκης).
Κ19 Σπάρτη: Mπακοδήμος, Ολάνης, Χατζηαντωνάκης, Μπέζας, Μαζαρέκου (46’ Νεστόπουλος),Καββούρης, Λυκούδης, Κοβάτσι (60’ Κρίας), Βόρφι (70’ Μηνακάκης), Σεμερτζίδης, Καφαντάρης.

ΠΗΓΗ: http://www.ekriti.gr