Σπαρτιατικός: Νίκη για Κορασίδες, ήττα για γυναίκες

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΕΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

 
      Την 1η εντός έδρας ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Σπαρτιατικού με 3-1 σετ στην έδρα της απο την ομάδα του Παμβοχαικού. Παρά το καλό ξεκίνημα και την εύκολη επικράτηση στο 1ο σετ οι αθλήτριες του ΣΓΣ έβγαλαν το κακό τους πρόσωπο για ακόμα μια φορά και σε συνδυασμό με τις απουσίες δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν τίποτα στα επόμενα 3 σετ απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε την παραμονή της στην κατηγορία και εκμεταλεύτηκε στο έπακρο τις αδυναμίες της γηπεδούχου.
Σπαρτιατικός: (Κωνσταντόπουλος, Σταυρόπουλος) Δημητριάδη, Αποστολοπούλου, Καπετάνιου, Σάλαρη, Αθανασοπούλου, Μαμμή, Κουρτσούνη, Τσεμπελή Ε, Τσεμπελή Αθ, Λαμπρινού, Δημάκη, Βενιζέλου, Θεοφιλάκου.
 
Αντίθετα το Σάββατο οι κορασίδες ήξεραν οτι έπρεπε να κερδίσουν την ομάδα του Αρκαδικού στην Τρίπολη για να διεκδικήσουν την 1η θέση του ομίλου, αντιμετώπισαν το παιχνίδι με σοβαρότητα και έφτασαν σε άνετη επικράτηση με 0-3 σετ. 14 αθλήτριες στην αποστολή με την πλειοψηφία αυτών παγκορασίδες.
Σπαρτιατικός(Κωνσταντοπουλος), Τσεμπελή
Λαμπρινού,Κουτσοβίτη,Φουντούκη,Δημάκη Λ, Στρατή,Φλώρου,Βενιζέλου,Παπασπυριδακου,Θεοφιλάκου,Ρηγάκου,Πετράκου,Καπετανέα,Δημάκη Ηλ.