Απόλλων Ξηροκαμπίου: Μπλόκο στην Ένωση, μεταγραφή και κοπή πίτας.

Έναν ωραίο αγώνα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο τουΞηροκαμπίου τη Κυριακή 28/1, μεταξύ του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου και της Α.Ε. Πελλάνας – Καστορείου.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και η Α.Ε. Πελλάνας – Καστορείου ευτύχησε να προηγηθεί στο 26ο λεπτό. Λίγο αργότερα όμως και συγκεκριμένα στο 29΄ο Διαμαντάκος Γεώργιος ύστερα από άψογη πάσα του Κυριακόπουλου βρέθηκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-1. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες έκαναν ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από τον αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας στερήθηκε των υπηρεσιών λόγω τραυματισμού των Ατσαβέ Παναγιώτη, Πετρόπουλου Σπύρου και Σπυρόπουλου Ιωάννη ο οποίος ήταν στον πάγκο της ομάδας μας με ειδικό νάρθηκα στον αυχένα που του τοποθετήθηκε ύστερα από το εξιτήριο που πήρε από το Νοσοκομείο της Σπάρτης, μετά από τον τραυματισμό του στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Μολαϊκό.
Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου και στήριξε τον σύλλογό μας και τους αθλητές των δύο ομάδων.

Πλέον η ομάδα μας ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα της το Σάββατο 3/2 με αντίπαλο το Κάστρο Γερακίου στο Γεράκι. Πέρα από τους παραπάνω τραυματίες που επιστρέφουν ο προπονητής της ομάδας μας θα έχει στη διάθεσή του και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον ποδοσφαιριστή Ελευθέριο Νικόλαρο ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Α.Ε. Πελλάνας – Καστορείου. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και μόνο επιτυχίες με την ομάδα μας και τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μας.

Τέλος, το Δ.Σ. του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου καλεί τον κόσμο και τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, το Σάββατο 3/2 στη Ταβέρνα Παραλία στο Ξηροκάμπι στις 9:00 μ.μ. Μουσικά θα μας κρατήσει συντροφιά το συγκρότημα του Ηλία και Σπύρου Καππάκου μαζί με τον Γιώργο Ζήτσα και την Αγγελική Σπηλιάκου. Σας περιμένουμε!