Σπάρτη: Οικονομόπουλος για Άρη, Football League και στόχους

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν της Σπάρτης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Το τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Football League, το φετινό Άρη αλλά και για τους στόχους της νυν ομάδας του.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε

 

Για τον αγώνα του Άρη με την Σπάρτη και πως το βίωσε ο ίδιος:

«Πέρασα πολλά χρόνια στην ομάδα και σίγουρα το να επιστρέφω, ήταν μια ωραία εμπειρία. Φέτος και το Κλεάνθης Βικελίδης θύμιζε λίγο τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα όχι τον κόσμο που είχε παλιά αλλά υπήρχε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.»

 

Για τις αλλαγές του φετινού Άρη σε σχέση με πέρσι:

«Η ομάδα είναι πιο καλή φέτος. Και πέρσι ήταν πολύ καλή αλλά φέτος δείχνει πιο ώριμη και πιο οργανωμένη. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της που γνωρίζουν την κατηγορία και τις ιδιαιτερότητές της. Ένας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στην Super League ενδεχομένως να μην γνωρίζει τις παγίδες που μπορεί να κρύβει ένα παιχνίδι. Οι κλειστές άμυνες, οι κακοί αγωνιστικοί χώροι και ο τρόπος παιχνιδιού των ομάδων της Β’ εθνικής κρύβουν ιδιαιτερότητες. Ο Άρης ξεκίνησε καλά πήρε σημαντικά αποτελέσματα και με τον κόσμο να στηρίζει έμπρακτα αυτή την προσπάθεια θα φτάσει στην άνοδο. »

 

Για το αν θα πετύχει ο Άρης την άνοδο:

«Ο δρόμος είναι μακρύς υπάρχουν 20 παιχνίδια νομίζω. Πρέπει να συνεχίσει να είναι το ίδιο σοβαρός και προσεκτικός. Να βλέπει τα παιχνίδια ένα, ένα. Φέτος υπάρχουν ομάδες που μπορούν να σε κάνουν την ζημιά όπως έγινε με την ομάδα του Καραισκάκη που ο Άρης έφερε 0-0 μέσα στο Χαριλάου. Εμείς τον δυσκολέψαμε και χάσαμε από μια στημένη φάση στο 75’. Στην Βέροια νίκησε εξίσου δύσκολα με γκολ στις καθυστερήσεις. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θέλουν προσοχή.»

 

Ποιους άλλους θεωρεί φαβορί:

«Πιστεύω Παναχαϊκή και ΟΦΗ θα παλέψουνε. Όπως είπα και πριν τίποτα δεν είναι εύκολο, υπάρχουν τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας που διαθέτουν έμπειρους παίχτες και μπορούν να ανακάμψουν. Με ένα καλό σερί θα απειλήσουν τους άλλους δύο»

 

Για το φετινό επίπεδο της Football League:

«Είναι αρκετά καλό σίγουρα είναι καλύτερο από πέρσι. Για να το λένε πολλοί και όχι μόνο εγώ πιστεύω πως έτσι είναι. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν βρήκαν ομάδα στην Super League και βρέθηκαν στην Football League, πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.»

 

Για τη Σπάρτη και τους στόχους της:

«Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με καλή ατμόσφαιρα και οικογενειακό κλίμα μεταξύ μας. Ο κόσμος της Σπάρτης στηρίζει πάρα πολύ την ομάδα. Στόχος μας είναι να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στη συνέχεια.»

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης