Η εγκυρότητα και η σοβαρότητα του isports.gr στο θέμα του προπονητή της Σπάρτης.

0
121

Το isports.gr σας ενημερώνει καθημερινά για τα αθλητικά δρώμενα της Λακωνίας στηριζόμενο σε τέσσερα πράγματα, την άμεση, αντικειμενική, έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση.  Έτσι έγινε και στην περίπτωση του προπονητή της Σπάρτης, που ήταν το σημαντικό ποδοσφαιρικό θέμα των τελευταίων ημερών. Περιμέναμε υπομονετικά μέχρι την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου  – πατήστε εδώ – αφήνοντας στην άκρη το οποιοδήποτε συμφέρον του isports, σε αντίθεση με άλλα site αθλητικά site που “βάφτισαν” διαδόχους του Γράφα διάφορα ονόματα που συζήτησαν με τους διοικούντες της ομάδας αυτό το χρονικό διάστημα. Στo isports.gr  έπρεπε να είμασταν απόλυτα σίγουροι για το νέο προπονητή που θα αναλάβει να οδηγήσει την Σπάρτη μέχρι το τέλος της περιόδου για να σας ενημερώσουμε την κατάλληλη στιγμή έγκυρα και αξιόπιστα.

Φυσικά αυτό δεν είναι σημερινό φαινόμενο, αλλά συμβαίνει συνεχώς με ορισμένους που τους δείχνουν με το δάχτυλο γελώντας μαζί τους, και γράφουν για τις πιο απίθανες και εκτός πραγματικότητας μεταγραφές της ομάδας – ανθρώπους που δεν έχουν παρακολουθήσει την Σπάρτη ούτε 1 λεπτό !!! από τα δημοσιογραφικά θεωρεία του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης.

Γράφουν ότι όνομα ποδοσφαιριστή τους κατέβει στο κεφάλι, παραπληροφορώντας αντί να πληροφορούν για να πάρουν καμιά επισκεψούλα και να ανεβάσουν τα στατιστικά τους…   

Στο τέλος της ημέρας, κανένας δεν τους παίρνει στα σοβαρά και με τα γραφόμενα τους γίνονται ο περίγελος στο χώρο της αθλητικής είδησης.