Συλλυπητήριες ανακοινώσεις ομάδων

0
133

Αστέρας Βλαχιώτη

Ένα νέο, δικό μας παιδί που τίμησε την φανέλα της ομάδας μας, βρίσκεται πλέον ανάμεσα στα αστέρια. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Στέλιου μας και ευχόμαστε να είναι ο τελευταίος που “σβήνει” στην άσφαλτο.

Ολυμπιακός Γυθείου

H διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Γυθείου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου Στέλιου Τζαμουρή.   Καλό ταξίδι, Στέλιο.

Τρινασιακός

Η οικογένεια του ΑΠΣ ΤΡΙΝΑΣΙΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ θρηνεί τον άδικο χαμό του, ποδοσφαιριστή της, Στέλιου Τζαμουρή που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή. Η Διοίκηση, ο προπονητής και όλοι οι συμπαίκτες του Στέλιου εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του. Τα λόγια σε τόσο δύσκολες στιγμές είναι περιττά. Δύναμη και υπομονή να αντέξουν την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους…

Άρης Σκάλας

Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστες του Άρη Σκάλας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του, για τον άδικο χαμό, του Στέλιου Τζαμουρη.
Καλό παράδεισο παιχταρα Στέλιο!!!

Εθνικός Βατίκων

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΑΤΙΚΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΤΖΑΜΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΈΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΛΑΚΩΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΕΛΑΡΑ