Football League: Αναλύσεις αγώνων Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τις αναλύσεις όλων των αγώνων που διεξάγονται το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου. Οι ακόλουθες αναλύσεις είναι από το http://www.matchmoney.com.gr/

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Επιβλητική εμφάνιση στην Καρδίτσα, έσπασε το εντός έδρας αήττητο της Αναγέννησης, κερδίζοντας με 2-1. Προσαρμόστηκε άμεσα στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκε με 2-0 (9΄, 29΄), η μείωση στο 92΄.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Ετοιμος ο χαφ Στεργίδης (14/2), επιστρέφει ύστερα από καιρό ο χαφ Φουρλάνος (10/0). Φρέσκα προβλήματα κι εκτός οι χαφ Λουμπαρδέας (13/0), Αργυρόπουλος (7/0), πάντα απόντες ο μπακ Αγουρίδης (1/0) και ο αμυντικός Μπιτσάκος (2/0).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Χρειάστηκε να κάνει εντυπωσιακή ανατροπή εντός έδρας κόντρα στον Εργοτέλη και να πανηγυρίσει τη νίκη με 3-2. Κακός στο πρώτο ημίχρονο, που βρέθηκε να χάνει με 2-0 (8΄, 28΄), αλλά το γύρισε σε διάστημα επτά λεπτών (68΄-75΄). Ηταν η δεύτερη νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια (2-3-3).

Μπελάδες για τον προπονητή Κώστα Νικολαΐδη, καταγγέλθηκε πως έστειλε μήνυμα σε γονέα ποδοσφαιριστή πως ο γιος του δεν θα παίξει στο ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό ώστε να έρθει άσος και no goal, το ματς έληξε 5-0…

Εξέτισαν ο επιθετικός Σοφιάνης (13/2) και ο μεσοαμυντικός Βλάχος (14/0). Απών ο επιθετικός Τσολακίδης (10/2).

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΣΠΑΡΤΗ – ΟΦΗ

ΣΠΑΡΤΗ: Υστερα από ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας με 1-0 (75΄) της Δόξας Δράμας.

Λύθηκε το θέμα προπονητή μετά την αποχώρηση του Θωμά Γράφα, συμφώνησε με τον Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος θα παρακολουθήσει το σημερινό ματς από την εξέδρα και θα αναλάβει από την Τρίτη κι επίσημα τα καθήκοντά του. Στον πάγκο θα καθήσει ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Αποστολάκης, αφού ο υπηρεσιακός Γιώργος Πολυμενέας είναι τιμωρημένος.

Εχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της στα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια, τα έξι από τα επτά τελευταία ματς ολοκληρώθηκαν στο 0-1 γκολ. Δεν τα κατάφερε τελικά  χαφ Μπαρέτας (13/2), ανέτοιμος κρίθηκε ο επιθετικός Ράντι (12/1).

ΟΦΗ: Δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει εντός έδρας με 3-0 της μισής Βέροιας. Κυριαρχικός στο πρώτο ημίχρονο, έθεσε τις βάσεις για την επικράτηση με τα δύο γκολ (40΄, 45+3), το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 56΄, έκτοτε έριξε το ρυθμό του.

Ετοιμοπόλεμοι ο χαφ Ντίνας (2/0) και ο εξτρέμ Κουτσιανικούλης (16/5), στην αποστολή ο κίπερ Δερμιτζάκης (-) και ο χαφ Παπατόλιος (7/0). Κρίθηκε ανέτοιμος κι έμεινε εκτός αποστολής ο χαφ Κοιλιάρας (10/1), παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού ο χαφ Οικονόμου (2/0), και οι φορ Λεάλ (6/0), Περογαμβράκης (-).

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet