Σπάρτη: Θεοδοσιάδης για τον αγώνα με ΟΦΗ

0
70

Ο νέος τεχνικός της Σπάρτης Σάκης Θεοδοσιάδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι του Σαββάτου πλέκοντας το εγκώμιο του Δημήτρη Μάνου αλλά και του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο νέος τεχνικός της Σπάρτης

Για το ότι δεν κάθισε στον πάγκο της Σπάρτης στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Επειδή η ομάδα είχε ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θεώρησα ότι το πιο σωστό για τους παίκτες και τους προπονητές θα ήταν να ηγηθούν εκείνοι στο παιχνίδι».

Για τη νίκη του ΟΦΗ: «Ήταν μια πολύ σημαντική επιτυχία για τον ΟΦΗ απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο και η οποία ήταν αήττητη μέσα στην έδρα της. Δυστυχώς η ομάδα μας δεν μπόρεσε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο που έχει θέσει στόχο πρωταθλητισμού. Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε μεστός, πειθαρχημένος, παίρνει εύκολα τα παιχνίδια, έχει βρει τον δρόμο του και με τις προσθήκες που έχει κάνει βλέπει καλύτερα τον στόχο της ανόδου».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Θα έλεγα ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο το καταπληκτικό γκολ του Μαχαίρα γιατί παρά την κυριαρχία που είχε ο ΟΦΗ, μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε δεχτεί γκολ η Σπάρτη και ίσως αν το παιχνίδι πήγαινε 0-0 στο ημίχρονο μπορεί να ήταν διαφορετική η εξέλιξη του. Η αξία και η ικανότητα κάποιων παικτών του ΟΦΗ φάνηκε μέσα στο γήπεδο και αυτήν την στιγμή υπάρχει ένας καταπληκτικός παίκτης και ένας φανταστικός επιθετικός που λέγεται Μάνος».

Για το ότι ο ΟΦΗ παίζει με αυτοπεποίθηση: «Η λέξη αυτοπεποίθηση είναι κυρίαρχη τόσο για την ομάδα όσο και για την ικανότητα που διαθέτει κάθε παίκτης. Οι παίκτες πατάνε περισσότερο καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν διαθέτουν την αυτοπεποίθηση σε τόσο υψηλό επίπεδο».

Για την συμβολή του Νίκου Παπαδόπουλου: «Ο ΟΦΗ οφείλει πολλά στο Νίκο Παπαδόπουλο και δεν το λέω γιατί θέλω να του ευλογήσω τα γένια. Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, ξέρω καλά την δουλειά του τόσο στον Ηρακλή, όσο και στον ΟΦΗ. Οι προσθήκες που έγιναν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κόλλησαν μέσα στην ομάδα και πιστεύω ότι τα συνεχή θετικά αποτελέσματα την έχουν δυναμώσει και την οδηγούν στην επιτυχία της ανόδου».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ βγήκε πιο δυνατός μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις: «Είναι πολύ δύσκολο και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που, μαζί με τους προπονητές τους, κράτησαν δυνατή την ομάδα. Η Football League είναι μια περίεργη κατηγορία. Φαινομενικά μπορεί να φαίνονται εύκολα τα παιχνίδια, μπορείς να εκτεθείς εύκολα και να χάσεις ένα παιχνίδι που δεν το περιμένεις».

Για την επιλογή του να εργαστεί στην Σπάρτη: «Η έλευση μου στην Σπάρτη έχει να κάνει με το γεγονός ότι ξεκίνησε το προηγούμενο καλοκαίρι ώστε να μπουν υγιείς βάσεις στην ομάδα. Έκαναν ένα καλό πρώτο γύρο, διαθέτει εγκαταστάσεις που είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για να βοηθηθούν οι προπονητές. Θέλουμε να κάνουμε έναν ακόμα καλύτερο δεύτερο γύρο. Θεωρώ ότι μαζί με το γήπεδο της Καλλιθέας είναι τα καλύτερα της Football League».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης