Football League: Αναλύσεις αγώνων Κυριακής 25 Φεβρουαρίου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε αναλύσεις για όλους τους αγώνες της ημέρας

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Σε καραντίνα έξι βασικοί στον Πανσερραϊκό, που δοκιμάζεται στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Ντεμπούτο Θεοδοσιάδη στον πάγκο της Σπάρτης, που φιλοξενείται από τον Παναιγιάλειο, ο πρωτοπόρος Αρης παίζει εκτός έδρας κόντρα στον Αιγινιακό ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας περιμένει τη Δόξα Δράμας. Τίτλοι τέλους για τη Βέροια που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ

*** Ο άσος στο 11,05, το διπλό στο 1,15.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Στηριζόμενος στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία του κατάφερε να πάρει σπουδαίο διπλό, κερδίζοντας την Παναχαϊκή με 1-0 (25΄). Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο τολμηρός, στο δεύτερο προτίμησε να διαφυλάξει το προβάδισμά του κι έριξε το βάρος στα μετόπισθεν.

Ηταν η τρίτη νίκη στα εννιά τελευταία παιχνίδια (3-3-3).

Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα ο επιθετικός Τσολακίδης (10/2), που έμεινε εκτός αποστολής.

ΑΡΗΣ: Επιβλητική εμφάνιση στο εντός έδρας 3-0 (47΄, 63΄, 92΄) επί της Αναγ. Καρδίτσας, άτυχος που δεν μπόρεσε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο που έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες.

Παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα (14-3-0), έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία εννιά ματς.

Εξέτισε ο επιθετικός Διαμαντόπουλος (12/6), ούτε τώρα ο χαφ Κάσσος (10/1), έτοιμος ο μπακ Μπούρμπος (10/0), δεν υπολογίζεται λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο μεσοεπιθετικός Μπαργκάν (10/2).

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

*** Ο άσος στο 2,40, το διπλό στο 2,80.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Αντεξε ένα ημίχρονο παίζοντας εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Αρη, στο δεύτερο δεν άντεξε και δέχθηκε τρία γκολ (47΄, 63΄, 92΄), γνώρισε την ήττα με 3-0. Τυχερή πάντως που δεν βρέθηκε νωρίτερα πίσω στο σκορ, ο αντίπαλός της έχασε πολλές ευκαιρίες.

Ηταν η τρίτη διαδοχική ήττα.

Εξέτισαν ο αμυντικός Θεοδωράκης (13/1) και ο χαφ Μπιτέλης (14/0). Λογικά διαθέσιμος ο φορ Τζέκος (13/2). Αμφίβολος… ο πολύπειρος τεχνικός Γιώργος Βαζάκας, που έχει πάθει λουμπάγκο και οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ανεβάζοντας την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε εντός έδρας με 3-1 του Πανσερραϊκού στο γειτονικό ντέρμπι. Προηγήθηκε 2-0 σε διάστημα ενός λεπτού (55΄-56΄), κόντρα στη ροή η μείωση, απειλήθηκε, το κλείδωσε στο 92΄.

Εχει μόλις δύο νίκες σε έντεκα παιχνίδια (2-5-4), εδραιώνεται πάντως στη θέση του ο Νίκος Κωστένογλου, που απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης των παικτών του.

Ετοιμοι οι δύο πολύπειροι, ο μπακ χαφ Μπαϊκαρά (10/3) και ο χαφ Γουνδουλάκης (8/0). Ούτε τώρα ο μπακ Σπυρόπουλος (11/0), πάντα εκτός ο χαφ Στεφάνοβιτς (-).

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΒΕΡΟΙΑ

Το ματς δεν θα διεξαχθεί αφού την Παρασκευή η Βέροια έστειλε επίσημη ανακοίνωση στη διοργανώτρια αρχή μέσω της οποίας γνωστοποίησε πως αποσύρεται από το πρωτάθλημα εξαιτίας των πολύ σημαντικών οικονομικών προβλημάτων.

ΟΦΗ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

*** Ο άσος στο 1,10, το διπλό στο 17,55.

ΟΦΗ: Επιβλητικό πέρασμα από τη Σπάρτη, κέρδισε με το εμφατικό 3-0 (19΄, 68΄, 82΄) κι εκμεταλλευόμενος την γκέλα της Παναχαϊκής μπήκε στην προνομιούχο δυάδα (βέβαια με τη χθεσινή νίκη της αχαϊκής ομάδας στα Τρίκαλα έπεσε πάλι τρίτος). Επέβαλε την ανωτερότητά του από την αρχή, ένιωσε κάποιους κινδύνους, όμως ήταν εμφανέστατα η ανώτερη ομάδα.

Ηταν η έκτη νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια.

Κανονικά στην αποστολή ο στόπερ Ποτουρίδης (16/0), όχι όμως ο χαφ Νάστος (13/0) και ο μπακ Κοιλιάρας (10/1), παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού ο χαφ Οικονόμου (2/0), και οι φορ Λεάλ (6/0), Περογαμβράκης (-).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι στο εκτός έδρας γειτονικό ντέρμπι ενάντια στη Δόξα Δράμας, έχασε 3-1. Κομβικό το διάστημα 55΄-56΄ που δέχθηκε δύο γκολ, μείωσε στο 78΄, προσπάθησε για την ισοφάριση, αντ΄ αυτού παραβιάστηκε η εστία του στο 92΄.

Εμεινε χωρίς νίκη σε δέκατο διαδοχικό παιχνίδι (0-3-7).

Αναστάτωση προκλήθηκε την Παρασκευή μετά την απόφαση της διοίκησης να θέσει σε καραντίνα έξι βασικούς (Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Γκούρτσας, Τσιμίκας, Ρούτσης, Ρίστιτς), Ούτε τώρα ο μπακ Στέβιτς (8/0), φρέσκο πρόβλημα και απών ο μεσοεπιθετικός Πόζογλου (13/1).

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΣΠΑΡΤΗ

*** Ο άσος στο 4,85, το διπλό στο 1,65.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ισως να αποπροσανατολίστηκε  από τα τεράστια προβλήματα της Βέροιας και να πίστευε πως θα είχε ένα εύκολο απόγευμα, ιδίως αφού προηγήθηκε στο 2΄, όμως δεν είχε απάντηση στην αντίδραση της αντιπάλου με δύο γκολ (30΄, 59΄), έμεινε με δέκα στο 65΄, η χαριστική βολή δόθηκε στο 75΄.

Εχει μόλις μία νίκη στα τελευταία δεκατέσσερα παιχνίδια (1-3-10), στα δώδεκα τελευταία ματς έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ.

Τιμωρημένος ο χαφ Γκούμας (11/0), δεν τα κατάφερε τελικά ο χαφ Δοξάκης (1/0).

ΣΠΑΡΤΗ: Εχοντας υπηρεσιακό στον πάγκο και υπό το βλέμμα του Σάκη Θεοδοσιάδη, που θα ντεμπουτάρει τώρα στον πάγκο της, έχασε εύκολα εντός έδρας με 3-0 (19΄, 68΄, 82΄) από τον ΟΦΗ πληρώνοντας την καλή της απόδοση στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης.

Τα έξι από τα οκτώ τελευταία ματς ολοκληρώθηκαν στο 0-1 γκολ.

Τιμωρημένος ο αμυντικός Παναγιώτου (15/0), ούτε τώρα ο χαφ Μπαρέτας (13/2), κανονικά στην αποστολή ο επιθετικός Ράντι (12/1).