Σπάρτη: Δηλώσεις Θεοδοσιάδη για την ήττα στο Αίγιο. Εξόφληση οφειλών.

0
66

Δηλώσεις Θεοδοσιάδη μετά την ήττα στο Αίγιο

«Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, το έκανε ακόμα πιο δύσκολο ο αγωνιστικός χώρος. Σε ένα γήπεδο που μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορούσες να παίξεις σήμερα, κυριάρχησαν άλλα στοιχεία. Η δύναμη, η μονομαχία το πάθος και ο εγωισμός. Αυτά τα στοιχεία τα είχαν και οι δύο ομάδες.

Βρεθήκαμε, δυστυχώς για εμάς, στα πρώτα δευτερόλεπτα πίσω στο σκορ και στο πρώτο 20λεπτο αυτό επηρέασε την ομάδα μου. Όταν θες να ισοφαρίσεις ή να κερδίσεις το παιχνίδι, ειδικά με τέτοιες δύσκολες συνθήκες, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Απέναντι σε μια ομάδα που έβγαλε νεύρο, πάθος, ενθουσιασμό, ενέργεια.

Με τέτοιες εμφανίσεις η ιστορική ομάδα του Παναιγιαλείου θα διεκδικήσει την παραμονή. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το καθαρό παιχνίδι και στα δικά μου, που παρά την ήττα και παρά την ψυχρολουσία, προσπάθησαν πολύ. Κατέθεσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε δύο, τρεις ευκαιρίες, όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό και το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία βάσει εικόνα και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο, όμως δεν υπάρχει αυτό.

Δυναμώνουμε από αυτή την ήττα, κοιτάμε μπροστά. Θα δουλέψουμε σκληρά, να βελτιώσουμε πράγματα και να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν έχω παράπονο. Προσπάθησαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, διεκδίκησαν το παιχνίδι τουλάχιστον να πάρουμε την ισοπαλία.

Ευχαριστώ τον κόσμου που σε δύσκολες καιρικές συνθήκες έκανε χιλιόμετρα και μέσα στη βροχή έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να μας βοηθήσει. Να είναι σίγουροι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να τους κάνουμε χαρούμενους. Εύχομαι στον κύριο Δημητρίου και στον Παναιγιάλειο καλή δύναμη, καλό υπόλοιπο στο πρωτάθλημα και να καταφέρουν την παραμονή της ομάδας».

Αποδοση: FL News

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για εξόφληση οφειλών

Η ΠΑΕ Σπάρτης σας ενημερώνει ότι τηρώντας πιστά τις εμπρόθεσμες ημερομηνίες εξόφλησης οφειλών προς παλαιότερους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, προέβη σε ακόμα μία ολική αποπληρωμή του χρέους. Συγκεκριμένα, κατέβαλε το ποσό των 3951,14 ευρώ προς τον αθλητή Ηλία Αναστασάκο ο οποίος απαίτησε να γίνει ενεργοποίηση ποινής “-3 βαθμών” στη Σπάρτη, παρά τις διαβεβαιώσεις από την πλευρά του συλλόγου για άμεση εξόφλησή του. Επίσης, αποπληρώθηκαν και οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές: Μιχάλη Φράγκο, Αριστείδη Λώττα και Κώστα Μπανούση.