Σπάρτη: Λύση συνεργασίας με Θεοδοσιάδη!

Δεν στεριώνει προπονητής της φετινή περίοδο στη Σπάρτη, αφού έχει αλλάξει 4 μέχρι αρχές Μαρτίου και περιμένουμε τον 5ο να έρθει στη Λακωνική πρωτεύουσα!

To χρονικό των αποχωρήσεων 

Τζαναβάρας, Σωτηρόπουλος, Γράφας, Θεοδοσιάδης και έπεται να μάθουμε τον επόμενο! 

Ο Τζαναβάρας αποχώρησε μετά την αναπάντεχη ήττα στη Βέροια (Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017), ο Σωτηρόπουλος μετά την εκτός ήττα στην Άρτα από την Καραϊσκάκη (22 Δεκεμβρίου 2017), ο Γράφας είχε το καλύτερο σερί αποτελεσμάτων από όλους αλλά έφυγε για προσωπικούς λόγους και είχε πρόταση από τα Τρίκαλα, ο Θεοδοσιάδης μετά την ήττα στο Αίγιο (Κυριακή 25 Φεβρουαρίου) για καθαρά προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους του.

Koινό χαρακτηριστικό ότι όλοι έφυγαν μετά από εκτός έδρας ήττες, σε Βέροια, Άρτα και Αίγιο. Το γεγονός της αλλαγής τεσσάρων προπονητών σε ένα μόλις γύρο πρωταθλήματος εγείρει πολλά ερωτήματα και απορίες στο κόσμο … 

Η Σπάρτη ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον Σάκη Θεοδοσιάδη για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους του δεύτερου, ο οποίος ήταν στην ομάδα για ένα αγώνα χωρίς να προλάβει να κλείσει μια εβδομάδα παρουσίας. Είχε παρουσιαστεί την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου από τον Πρόεδρο, Δημήτρη Νικόλαρο. Ακολουθεί δήλωση του Θεοδοσιάδη και η ενημέρωση της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και η δήλωση του Θεοδοσιάδη:

Η ΠΑΕ Σπάρτης σας ενημερώνει ότι λύνεται η συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη μετά την ολιγοήμερη παραμονή του στην ομάδα διότι καθαρά προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι τον αναγκάζουν να αποχωρήσει από τον σύλλογό μας. Ο κ. Θεοδοσιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την αποχώρηση: “Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Σπάρτης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Νικόλαρο γιατί μου έδωσαν τη δυνατότητα να αναλάβω την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο. Δυστυχώς, οικογενειακοί και προσωπικοί λόγοι καθιστούν αδύνατη την παραμονή μου στην Σπάρτη. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι“.