Βοίας Νεάπολης: Ισοπαλία με Α.Ο. Μυρτιάς (βίντεο)

Δεν τα κατάφερε την Κυριακή ο Βοίας να επιστρέψει στις νίκες, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας απέναντι στον πρωτοπόρο Α.Ο. Μυρτέας.

Η ομάδα μας είχε την υπεροχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και δημιούργησε πάρα πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, έχοντας μεταξύ άλλων και δύο δοκάρια, ενώ δέχτηκε γκολ στην μοναδική φάση που δημιούργησε ο αντίπαλος.

Δεν θα μπούμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες μιας και σύντομα θα ανέβουν βίντεο από το συγκεκριμένο αγώνα, ώστε ο καθένας να μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Αυτό θα γίνει στο νέο κανάλι της ομάδας μας στο youtube, https://www.youtube.com/channel/UCH94txlVQ-9Ehysoc5sl1nA… , όπου και θα ανεβαίνουν από εδώ και στο εξής οι αγώνες του Βοία (ολόκληροι αλλά και τα highlights).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας μας για την ένθερμη συμπαράστασή του και ελπίζουμε να αποζημιώθηκε απ’ ότι παρακολούθησε.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο εκτός έδρας απέναντι στη δυσκολοκατάβλητη ομάδα του Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου, με μοναδικό στόχο για τον Βοία την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα της ομάδας του Βοία Νεάπολης στο facebook , στη σελιδα https://www.facebook.com/asvoias/

Τα στατιστικά του αγώνα από το epslak.gr και οι φωτογραφίες του αγώνα.

http://www.epslak.gr/results/display_game.php?game_id=6925

το δεύτερο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο