Ορειβατικός Σπάρτης: Εξόρμηση στο Ταϋγετο με τον ΕΟΣΝΑΛ

Αυτή την Κυριακή, 4 Μαρτίου, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης πραγματοποιεί κοινή εξόρμηση στον Ταΰγετο με το αδελφό σωματείο ΕΟΣΝΑΛ.
Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί ανάβαση από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία (Σπαρτιά) στην κορυφή Ανίνα- Αι Γιαννάκης – Ε4- Σπαρτιά σε μια κυκλική πορεία.
Ώρες πορείας : περίπου 6.00
Βαθμός δυσκολίας : Β+ (Μέτρια – Δύσκολη)
Η πορεία είναι, όπως σημειώνεται, απαιτητική και χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση. Ο βαθμός δυσκολίας ενδέχεται να αλλάξει εάν οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες.
Κατά τα λοιπά, απαραίτητα για τη συμμετοχή, μαζί με την καλή φυσική κατάσταση, και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (πεζοπορικά άρβυλα ή άλλα κατάλληλα παπούτσια, αντιανεμικό-αδιάβροχο, ζεστός ρουχισμός, σκούφος-γάντια κλπ )–και επαρκής ποσότητα νερού.
Αναχώρηση στις 7.00 το πρωί της Κυριακής από το Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης και μετακίνηση με ΙΧ για Σπαρτιά, απ’ όπου και η εκκίνηση της πορείας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στους συντονιστές της εξόρμησης κο Κώστα Λαγανά (6974 887378) και κο Βαγγέλη Αντωνόπουλο (6947525888), μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, 3/3.