Φίλοι Απόλλων Πόντου: Ευχαριστήριο στους Σπαρτιάτες. ‘Ετσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

0
132

H ευχαριστήρια ανακοίνωση των φίλων του Απόλλων Πόντου προς τους Σπαρτιάτες φιλάθλους:

“4, για μας τους τέσσερις” !

Η εκδρομή της ζωής μας έγινε χθες..4 μέλη του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου,παραβρέθηκαν στην Σπάρτη για τον χθεσινό αγώνα με την τοπική ομάδα..
1600 χιλιόμετρα, ατελείωτες ώρες οδήγησης, αλλά αυτό που ζήσαμε,θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη μας, λογικά μέχρι τα βαθιά μας γεράματα!
Γκολ ο Σαμαράς για τον συντοπίτη του Παναγιώτη, 2 γκολ ο Συμελίδης για τα αδέρφια Χαλίλη, γκολ ο Καλογέρης για τον πρόεδρο του Ομίλου…

‘Ολα τέλεια στην όμορφη και ιστορική πόλη της Πελοποννήσου !
Τα λάβαρα του Απόλλωνα απλώθηκαν παντού: στο άγαλμα του Λεωνίδα, στον Μυστρά και στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, στο Γύθειο, μέσα στην Σπάρτη…
Όλα καλά, γεμίζουμε πλέον τις μπαταρίες μας, παίκτες και φίλαθλοι, για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια….
Ευχαριστούμε τους παίκτες της ομάδας,που στο τέλος του αγώνα, ήρθαν και χειροκρότησαν τους 4 “τρελλούς”, αλλά και την ΠΑΕ ,για την προμήθεια 6 προσκλήσεων για τις ανάγκες μας (βρήκαμε και φλογερό Πόντιο στην Σπάρτη,που ήρθε μαζί μας)..
Ευχαριστούμε και τον κόσμο της Σπάρτης για την άψογη φιλοξενία και το ζεστό χειροκρότημα προς τους παίκτες μας, στο τέλος του αγώνα..Οι φίλοι της γηπεδούχου ομάδας, αφού παραδέχθηκαν ότι ο Απολλωνας ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Σπάρτη, μας χαιρετούσαν και μας εύχονταν καλό ταξίδι, ενώ μας έδιναν συγχαρητήρια για την απόφαση να κάνουμε ένα τόσο μακρινό ταξίδι…. 
‘Ετσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε απολύτως τίποτα και με κανέναν.
Ραντεβού τώρα την Τετάρτη στο γήπεδό μας, με τον Πανσερραικό, στις 3 το μεσημέρι!