Σπάρτη: Ανοικτή συζήτηση με φιλάθλους σήμερα στις 19:00 στο εργατικό κέντρο. Συμβούλιο και εξελίξεις.

0
85

Μια πολύ κακή ήττα φέρνει όπως είναι λογικό εξελίξεις.  Μετά τον διασυρμό από τον Απόλλων Πόντου, το βράδυ της Κυριακής έγινε έκτακτο συμβούλιο των ανθρώπων της ΠΑΕ παρουσία των δύο υπηρεσιακών προπονητών προκειμένου να παρθούν άμεσα αποφάσεις και να βρεθούν λύσεις που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι και το νέο προπονητή. Επίσης στη πρωϊνή προπόνηση της Δευτέρας βρέθηκε ο Πρόεδρος της ομάδας, Νικόλαρος, ο οποίος μίλησε στους παίκτες για την χθεσινή πολύ κακή εικόνα.

Ανοιχτή συζήτηση με φιλάθλους στο Εργατικό Κέντρο σήμερα Δευτέρα στις 19:00

Σήμερα Δευτέρα στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο της Σπάρτης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με τους φιλάθλους της ομάδας προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για όλα τα τελευταία γεγονότα αλλά και τα μελλοντικά σχέδια του συλλόγου. Θα μιλήσει ο πρόεδρος της ομάδας Νικόλαρος. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. 

Μια συνάντηση που έρχεται την κατάλληλη στιγμή αφού επικρατεί αναβρασμός στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας από την αγωνιστική καθίζηση, τις συνεχόμενες ήττες, τις συνεχόμενες αλλαγές προπονητών, και την πολύ κακή παρουσία ποδοσφαιριστών που είχαν ως αποκορύφωμα την ντροπιαστική χθεσινή εμφάνιση με την τεσσάρα από τον Απόλλων Πόντου.