Βοίας Νεάπολης: Νίκη στο Γύθειο επί του Α.Ο. Αγίου Βασιλείου. Δείτε το γκολ (βίντεο)

0
215

Στις νίκες επέστρεψε την Κυριακή ο Βοίας επικρατώντας με 0-1 εκτός έδρας απέναντι στον Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου.

Ο αγώνας ήταν σε πλήρη αντίθεση με τον αγώνα του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες, μιας και υπήρχε πληθώρα φάσεων μπροστά στις δύο εστίες. Η ομάδα μας είχε τις περισσότερες, συμπεριλαμβανομένων και τεσσάρων (!) δοκαριών (σε συνέχεια των δύο δοκαριών του προηγούμενου αγώνα), όμως κινδύνεψε με τη σειρά της σε κάποια σουτ εκτός περιοχής των αντιπάλων.

Ο αγώνας είχε μεγάλη ένταση λόγω της κρισιμότητας που είχε και για τις δύο ομάδες, μιας και ο Βοίας αγωνίζεται για την εξασφάλιση της 3ης θέσης η οποία -υπό προϋποθέσεις- θα του δώσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία, ενώ ο Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου αγωνίζεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άρη Τσιχουρίδη, η οποία χάρισε τους πολύτιμους 3 βαθμούς στον Βοία.

Επόμενος αγώνας εκτός έδρας για την ομάδα την Κυριακή στις 15:00 απέναντι στην Α.Ε. Λογκανίκου εκτός έδρας. Ένας επίσης πολύ δύσκολος αγώνας, απέναντι σε μια ομάδα που και αυτή μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Τα στατιστικά του αγώνα από το epslak.gr

http://www.epslak.gr/results/display_game.php?game_id=6932

Το γκολ του αγώνα και μην ξεχάσετε να κάνετε subscribe (εγγραφή) στο νέο κανάλι της ομάδας μας στο youtube!

https://www.youtube.com/watch?v=FS0vOheZTnE