Σπαρτιατικός: Νικηφόρο φινάλε μιας θετικής αγωνιστικής περιόδου. Η τελική βαθμολογία

0
237

Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Σπαρτιατικού στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς κέρδισε στο κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης, την Κυριακή 4 Μαρτίου, την ομάδα της Παναχαϊκής, με σκορ 3-1 σετ.

Η ομάδα του Σπαρτιατικού δυσκολεύτηκε αρκετά στο 1ο σετ αφού η Παναχαϊκή έφτασε μία ανάσα πριν την κατάκτησή του καθώς προηγήθηκε με σκορ (24 – 23). Όμως οι γηπεδούχες, με σωστή αλλαγή και λύση από τον πάγκο, κατάφεραν και επιβλήθηκαν με σκορ (28 – 26). Η συνέχεια φάνηκε εύκολη για το Σπαρτιατικό κερδίζοντας άνετα και το 2ο σετ.

Οι φιλοξενούμενες παίζοντας το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και σε συνδυασμό με τα αμυντικά κυρίως λάθη της ομάδας του Σπαρτιατικού κέρδισαν το 3ο σετ. Στη συνέχεια, μη έχοντας άλλες δυνάμεις, έχασαν το επόμενο και τελευταίο σετ του αγώνα.

Το συγκεκριμένο παιγνίδι έδωσε το επιθυμητό βαθμολογικό τρίποντο στον Σπαρτιατικό, ο οποίος σχεδιάζει ήδη την επόμενη αγωνιστική χρονιά, ενώ αντίθετα, η ομάδα της Παναχαϊκής παρέμεινε τελευταία στη βαθμολογία, χάνοντας τη μοναδική ευκαιρία για την παραμονή της στην κατηγορία.

Τα σετ (3-1): 28-26,  25-17, 18-25 και 25-22

Σπαρτιατικός Γ.Σ.: (Κωνσταντόπουλος Μ., Σταυρόπουλος Κ.) Λάμπρου Η., Αποστολοπούλου Κ., Καπετάνιου Ε., Δημητριάδη Ν., Κουρτσούνη Κ., Τσεμπελή Ε. (λ), Λαμπρινού Κ., Τρουγκάκου Β, Σάλαρη Π., Δημάκη Σ.(λ), Μαμμή Β., Θεοφιλάκου Ι., Βενιζέλου Ε., Τσεμπελή Α.

Γ.Ε. Παναχαϊκή: (Μακρυκώστας Γ.) Κάτσιου Α, Κανίτσογλου Α.,(λ) Ευαγγελάτου Α., Βαγενά Σ, Ηλιοπούλου Ι., Ζωγοπούλου Α., Αλατσά Α., Μπρούμα Ε., Χαρδαλιά Ε., Γεωργίου Α., Μουζακιάρη Μ.,(λ) Παγωμένου Ε., Παϊσιου Α.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα στις 4/3 έχουν ως εξής:
Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ   –  Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ   3 – 2
Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ  –  Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ  2 – 3
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  – Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ  3 – 0

Βαθμολογία 14ης αγωνιστικής
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 38
Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ  26
Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ  24
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ  23
Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ 19
Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ 19
Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ  10
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  Γ.Ε 9