Αναγέννηση Καρδίτσας: Μη αποδεκτή η παραίτηση Βαζάκα

0
139

Δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή της η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του κι όλα έδειχναν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο, η διοίκηση της ομάδας της Καρδίτσας, δεν την έκανε αποδεκτή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση επιθυμεί να γνωστοποιήσει το φίλαθλο κόσμο της ομάδας την ακόλουθη απόφαση:

ΔΕΝ αποδέχεται την παραίτηση που υπέβαλε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βαζάκας μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιγιάλειο.

Σε μία κρίσιμη καμπή της αγωνιστικής περιόδου, οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί θα είναι με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση και κυρίως με διάλογο με το πρόσωπο που επιλέχθηκε μαζί με τους συνεργάτες του να δομήσουν τη φετινή προσπάθεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ βρίσκεται σε συνεχή επαφή και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει συνάντηση με τον κ. Βαζάκα με σκοπό να αφουγκραστεί την κατάσταση, να τεθούν επί τάπητος όλες οι πτυχές για τη συνέχιση της συνεργασίας και να αποφύγει ενέργειες εν βρασμώ ψυχικής ορμής.

Η ομάδα συνεχίζει με συλλογικότητα, ενότητα, συσπείρωση, μαζί με τον κόσμο της, ιδιαίτερα όταν έρχονται «κραδασμοί» πάσης φύσεως και δύσκολες στιγμές.

Η Διοίκηση υπόσχεται ότι σε αυτή τη χρονική στιγμή θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα και την ενίσχυσή της σε όλα τα επίπεδα.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αναγέννηση»