Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Δηλώσεις Σκαφιδά, Κουτσουμπού, Μιχαλόπουλου, Γεωργαντά.

0
238

Οι πανηγυρισμοί έχουν κοπάσει αμέσως με την λήξη του ντέρμπι και όλοι στο στρατόπεδο της Ένωσης Πελλάνας Καστορείου έχουν το μυαλό τους στην εξασφάλιση της ανόδου.  Η μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού Γυθείου δίνει ένα ισχυρό προβάδισμα στην Ένωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του συναρπαστικού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Λακωνίας.  Στα μελανά σημεία του ντέρμπι ο σοβαρός τραυματισμός του Ηλία Αναστασάκου.  Στο isports.gr μίλησαν ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σκαφιδάς, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μιχαλόπουλος, ο ταμίας Κώστας Κουτσουμπός και ο αρχηγός Σταύρος Γεωργαντάς. 

Σκαφιδάς

Καταφέραμε να κερδίσουμε το πιο καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς όπως εξελίχθηκε βαθμολογικά και να είμαστε εμείς που βρισκόμαστε πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Μένουν δύο αγώνες ακόμη που πρέπει να κερδίσουμε για να είμαστε απόλυτα σίγουροι για την επίτευξη του στόχου μας. Η χαρά μου φυσικά μετριάζεται πάρα πολύ λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Ηλία Αναστάσακου του οποίου εύχομαι να επανέλθει γρήγορα από τον τραυματισμό του και να γυρίσει κοντά μας στους αγωνιστικούς χώρους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες μας για την αγωνιστικότητα τους καθώς και στους φίλαθλους μας από όλη την Λακωνία και όχι μόνο για την συγκλονιστική παρουσία και στήριξη τους. Τα καλύτερα έρχονται !!!

Κουτσουμπός 

Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες με πολλές συγκινήσεις.  Θεωρώ, ότι θέλαμε πιο πολύ τη νίκη και είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα.  Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, αφού απομένουν δύο παιχνίδια κομβικά για την ομάδα μας.  Όλες οι ομάδες ανεξαρτήτου βαθμολογικής θέσης έχουν το στόχο τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και των δύο ομάδων για την κόσμια συμπεριφορά τους. Αξίζει όμως να αναφερθώ συγκεκριμένα σε όλο τον κόσμο που μας υποστήριξε και σίγουρα ήταν ο 12ος παίκτης για τη μεγάλη αυτή νίκη.   Τέλος η νίκη αυτή μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση από τους  τραυματισμούς του Ηλία Αναστασάκου και του Σωτήρη Τίμι.  Τους ευχόμαστε περαστικά και θα είμαστε δίπλα τους σε ότι μας χρειαστούν.

 

Μιχαλόπουλος 

Ευχαριστούμε τον κόσμο του Δήμου Σπάρτης για την φοβερή ατμόσφαιρα που δημιούργησε και την κοσμιότατη συμπεριφορά. Περαστικά στον Ηλία και τον Σωτήρη. Ακόμη δεν έχει τελειώσει κάτι, έχουμε δυο τελικούς.  Μπράβο σε όλα τα παιδιά της διοίκησης για την προσπάθειά τους και πρωτίστως στον Πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Σκαφιδά.

 

Γεωργαντάς

Έγινε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι, και καταφέραμε να νικήσουμε το μεγάλο αυτό  ντέρμπι. Ευχαριστούμε τον κόσμο,  την διοίκηση και τον Πρόεδρο Γιώργο Σκαφιδά.  Περαστικά στους συμπαίκτες μου, Ηλία και Σωτήρη. Μένουν άλλα δυο παιχνίδια στα οποία αντιμετωπίζουμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Ένωσης Πελλάνας Καστορείου