Αγγελόπουλος: Αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος μου στο ποδόσφαιρο

0
103

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τον 45ο τελικό του Κυπέλλου Λακωνίας μεταξύ του Ολυμπιακού Γυθείου και του Ατρόμητου Συκέας, που έλαβε χώρα στην την Δευτέρα 19 Μαρτίου στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Γυθείου, Αγγελόπουλος Μαυροειδής προανήγγειλε ότι αυτή ήταν η τελευταία του χρονιά στο ποδόσφαιρο.  Η δήλωση αποχώρησης του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Γυθείου ήταν η μεγαλύτερη είδηση που βγήκε από την συνέντευξη τύπου και κλωνίζει τα θεμέλια του ποδοσφαίρου στο Νομό μας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Είναι ο τελευταίος χρόνος που θα ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Έχω προσφέρει πάρα πολλά, αλλά δυστυχώς ήρθα η ώρα να σταματήσω. Έχω προσφέρει πολλά, χρηματικά, ηθικά, ότι μπορώ έχω βοηθήσει την πόλη μου, το Γύθειο, και μετά και την ΕΠΣ, με την παρουσία μας έχουμε αφήσει καλές αναμνήσεις. Ο Ολυμπιακός Γυθείου ξεκίνησε φέτος με όραμα για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ο πρώτος στόχος, το πρωτάθλημα κατά 99% έχει απωλεσθεί. Το Κύπελλο μας απομένει. Έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα, πιστεύω έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, φέραμε παίκτες από άλλους Νομούς για να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρο στη Λακωνία. Πιστεύω ότι με αυτά τα παιδιά που φέραμε, τον Κατιάγκα, τον Λαμπρόπουλο και άλλα παιδιά που έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες προσέφεραν στο γήπεδο και στο χώρο. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι, τα παιδιά που θα παίξουν και όποιος είναι καλύτερος ας κερδίσει. Δεν μας χωρίζει κάτι με την αντίπαλη ομάδα, είμαστε στο Λακωνικό χώρο και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Αν επιμείνει ο κύριος Αγγελόπουλος στην απόφασή του αυτή θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για το Λακωνικό ποδόσφαιρο το οποίο θα χάσει ένα άνθρωπο που έχει δώσει τα πάντα για το Γύθειο με το κενό να είναι δυσαναπλήρωτο.