Αστέρας Βλαχιώτη: Αποδεκτή η παραίτηση Γκάτζιου. Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης

0
67

Δύο ανακοινώσεις του Αστέρα Βλαχιώτη για την αποδοχή της παραίτησης του Γκάτζιου και για το ρεσιτάλ παραπληροφόρησης από Καλαματιανό αθλητικό site που παραπληροφορεί και αποπροσανατολίζει τον κόσμο:

Το Δ.Σ. του Αστέρα Βλαχιώτη κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή κ. Θεόδωρου Γκάτζιου. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του!

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, λοιπόν, για ακόμα μία φορά από το συγκεκριμένο αθλητικό( site. Ξεκαθαρίζουμε ότι κανένα χρηματικό πρόστιμο δεν επιβλήθηκε από την διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη σε παίκτες και προπονητή για κακή πορεία της ομάδας μας. Πρόστιμο επιβλήθηκε σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές κάθ’ υπόδειξη του προπονητή μας. Όσον αφορά τον ίδιο, η διοίκηση τον τιμώρησε με πρόστιμο, διότι υπέπεσε κατ’επαναληψη σε πειθαρχικά παραπτώματα αγνωόντας μας επιδεικτικά και δείχνοντας ασέβεια προς την τοπική κοινωνία που τόσο καιρό φρόντιζε για την πληρωμή του. Βέβαια, μιας και είμαστε “άπειροι” και “άμπαλοι” δεσμευόμαστε πως στο μέλλον θα συμβουλευόμαστε τους έμπειρους γνώστες του αντικειμένου!