Σπάρτη: Μεγάλη εμφάνιση στη Λεωφόρο (βίντεο)

Μεγάλη εμφάνιση για την Σπάρτη στη Λεωφόρο όπου σε φιλικό αγώνα ηττήθηκε 1-0 από τον Παναθηναϊκό. οι φιλοξενούμενοι κοίταξαν στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλό τους και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα τέρμα σε ευκαιρίες με τον Φουρτάδο, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου και δύο καλές ευκαιρίες με τον Ουόρντεν. Ο Ουζουνίδης κράτησε στον αγωνιστικό χώρο τον βασικό του τερματοφύλακα, Βλαχοδήμο, έως το 85ο λεπτό της αναμέτρησης!

Πολύ θετικα συμπεράσματα άφησε στον προπονητή το φιλικό παιχνίδι της Σπάρτης μέσα στο γήπεδο της Λεωφόρου. Οι Λάκωνες είχαν πολύ καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε την ευκαιρία να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητας όλων των ποδοσφαιριστών του και κυρίως του Λουτσιάνο Νέβες που επέστρεψε στη δράση για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και πλέον ετοιμάζεται να επανέλθει και στα επίσημα παιχνίδια όταν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Ματίας Γιόχανσον στο ξεκίνημα της επανάληψης. 

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και η επανεμφάνιση του Γιάννη Μυστακίδη, μπήκε ως αλλαγή στο 60’, που είχε να αγωνιστεί με το τριφύλλι από την ήττα στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ στις 10 Φεβρουαρίου. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, έχοντας έτσι την ευκαιρία να τσεκάρει πράγματα ενόψει του τελευταίων αγώνων της σεζόν.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Ινσούα, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Τζανδάρης, Κάτσε, Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Δώνης και Μολίνς

Ως αλλαγή μπήκαν οι: Χριστογιώργος, Αυλωνίτης, Μυστακίδης, Εμμανουηλίδης, Ευαγγέλου, Μαυρομμάτης, Θεοχάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης και Πίσπας.

Η Σπάρτη ξεκίνησε με τους Γιακουμή, Ζουλιώτη, Οικονομόπουλο, Σάββα, Νιάρο, Τσιμότζι, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκο, Γραικό, Τσιόφου, Γουόρντεν. Από τον πάγκο ήρθαν οι: Μακρυωνίτης, Δοδοντσάκης, Φουρτάδο, Δεινόπαπας, Συμεωνίδης, Κατσίκης, Μπέλης, Μπουζούκης και Σανδραβέλης.

Η είσοδος των δύο ομάδων: