Απόλλων Ξηροκαμπίου: Σουβλάκια, κρασί και νίκη! Συγχαρητήρια σε Ένωση.

0
101

Με νίκη συνέχισε η ομάδα μας τη πορεία της στο πρωτάθλημα του Α΄ τοπικού Λακωνίας.

Το Σάββατο 24/3 ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου αντιμετώπισε τον Ευρώτα Έλους στο Ξηροκάμπι, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 
Ο Απόλλωνας έχασε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 21΄με γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Χριστάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για περίπου 20 λεπτά με εννέα παίχτες, αφού αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών, χωρίς να μπορούν να αντικατασταθούν, αφού δεν υπήρχαν αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές στο πάγκο τους. Στο 68’ ο Γιώργος Διαμαντάκος έκανε το 2-0 και στο 77΄ο Σπύρος Πετρόπουλος έκανε το 3-0. Το 4-0 έγινε στο 82΄με τον Γιώργο Διαμαντάκο να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα, ενώ στις καθυστερήσεις έγινε το τελικό 5-0 με αυτογκόλ που πέτυχε ποδοσφαιριστής του Έλους.

Μετά το τέλος του αγώνα το Δ.Σ. του Απόλλωνα προσέφερε σουβλάκια και κρασί στους παρευρισκομένους φίλους της ομάδας μας, γιορτάζοντας έτσι την επερχόμενη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και της αξιοπρεπής συνολικής εμφάνισης της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου , με μια αγωνιστική να απομένει πριν το τέλος της περιόδου, θα καταλάβει τη 4η θέση στο πρωτάθλημα. Αυτό αποτελεί τη καλύτερη επίδοση της ομάδας στην ιστορία της!

Στη τελευταία αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο Γύθειο τον Ολυμπιακό Γυθείου τη Κυριακή 1/4 στις 5:00 μ.μ.

Τέλος το Δ.Σ. του Απόλλωνα θα ήθελε να συγχαρεί την άξια πρωταθλήτρια ομάδα της Α.Ε. Πελλάνας – Καστορείου και τους υπεύθυνους της ομάδας για την επίτευξη των στόχων τους. Ευχόμαστε να έχουν καλή πορεία στα γήπεδα της Γ εθνικής κατηγορίας και να εκπροσωπήσουν άξια μαζί με τις ομάδες της Σπάρτης και του Βλαχιώτη το νομό μας στις εθνικές κατηγορίες.