Άμιλλα Αγίου Ιωάννη: Ανακοίνωση προπονητή, προπονητικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών

Η καυστική ανακοίνωση, καταπέλτης προς πολλούς αποδέκτες του προπονητή, του προπονητικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών της Άμιλλας Αγίου Ιωάννη για την ολοκλήρωση της περιόδου 2017-18:

Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Άμιλλας Αγίου Ιωάννη κατεβαίνουν να αγωνιστούν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ κατηγορίας Λακωνίας απέναντι στην ομάδα του Πανγυθεατικού.

Αν και ο προδικασμένος υποβιβασμός κάνει ιδιαίτερα επώδυνη αυτή την αναμέτρηση ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αποφασίσαμε να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη και τους βαθμούς όπως κάναμε σε όλα τα παιχνίδια φέτος απέναντι σε όλους τους αντιπάλους μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους που μας στήριξαν όλη τη χρονιά και να τους διαβεβαιώσουμε ότι όλοι μα όλοι οι βαθμοί μας (δυστυχώς ήταν λίγοι και δεν έφτασαν) κερδήθηκαν εντός αγωνιστικών χώρων και μόνο μέσα σε αυτούς.   Κάναμε ομαδικά και ατομικά λάθη που κόστισαν σημαντικούς βαθμούς και  μας στέρησαν την άνετη παραμονή στη κατηγορία.

Λόγοι ιδανικών και συνείδησης δεν μας επέτρεψαν να συμμετάσχουμε στην φαρσοκωμωδία των τελευταίων αγωνιστικών και πρακτικών, πιστοί στο καταστατικό και τους κανονισμούς που διέπουν την αρμόδια ΕΠΣ Λακωνίας. 

Θέλουμε ειλικρινά να συγχαρούμε την Αθλητική Ένωση Πελλάνας Καστορείου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική καθώς και τις υπόλοιπες ομάδες για την επίτευξη των στόχων τους (όποιων και αν ήταν αυτών, φετινών ή της επόμενης χρονιάς). 

Δούναι και λαβείν έλεγαν οι παλαιότεροι …

Υγ 1. Συγχαρητήρια που κάποιοι ζήλεψαν και πέτυχαν πρακτικές ανώτερων επαγγελματικών κατηγοριών (αλισβερίσι βαθμών-τραμπουκισμούς και απειλές Προέδρων και ποδοσφαιριστών κτλ.) πράγμα που σημαίνει ότι το όλο concept ανέβηκε επίπεδο.

Υγ 2. Ζητάμε συγγνώμη αν για κάποιο λόγο δυσαρεστήσαμε κάποιους προσπαθώντας να τους χαλάσουμε την πιάτσα

Υγ. 3 Τα σκουπίδια όσο και αν τα κρύβεις κάτω από το χαλί εκεί μένουν. Κάποιος κάποια στιγμή θα σκοντάψει και θα φανούν.

Υγ. 4 …..