Football League: Αναλύσεις αγώνων Σαββάτου 31 Μαρτίου

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΟΦΗ

*** Ο άσος στο 2,70, το διπλό στο 2,50.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Εμεινε στο -10 από την προνομιούχο δυάδα μετά τη δίκαιη εκτός έδρας ήττα με 2-0 (9΄, 14΄) από τη Δόξα Δράμας όμως ευελπιστεί πως ακόμα και η τρίτη θέση (ου μην και η τέταρτη) θα οδηγήσει στη Σουπερλίγκα από τη στιγμή που κάποιες ομάδες της δεν θα εξασφαλίσουν την αδειοδότηση και θα υποβιβαστούν.

Αιφνιδιάστηκε στο πρώτο τέταρτο και δέχθηκε τα δύο γκολ, δεν ήταν καλή μέχρι το 60΄, έκτοτε πήρε τον έλεγχο και είχε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στη μείωση.

Εξακολουθεί στο ποινολόγιο ο πολύπειρος μπακ Ντάσιος (10/0), εξέτισαν οι χαφ Φωτάκης (21/4), Γκίνο (20/0), ο στόπερ Σωτηράκος (16/0) και ο επιθετικός Αποστολόπουλος (13/3). Εκτός ο χαφ Φουρλάνος (15/0), πάντα απών ο αμυντικός Μπιτσάκος (2/0), δεν τα κατάφερε ο φορ Βασιλείου (7/0), επέστρεψε με τραυματισμό από τα διεθνή καθήκοντά του ο μπακ – χαφ Μασούρας (3/1) και αποκλείστηκε.

ΟΦΗ: Σε ένα από τα καλύτερα -αν όχι το καλύτερο- παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος λύγισε με 4-2 τον Εργοτέλη στο εντός έδρας τοπικό ντέρμπι. Εχανε 2-0 στο 3΄ (!), άμεση μείωση (5΄), ισοφάρισε (17΄), σε τεντωμένο σχοινί το ματς με σπουδαίες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, έφτασε στην ολική ανατροπή (52΄), απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα (70΄), το καθάρισε στο 72΄.

Ηταν η δωδέκατη νίκη στα δεκατρία τελευταία παιχνίδια, πάντα ισόβαθμος στην πρώτη θέση με τον Αρη και στο +10 από την τρίτη Παναχαϊκη.

Εξέτισε ο μπακ Μπολάκης (17/0), παραμένει εκτός ο μεσοαμυντικός Παπαστεριανός (16/2), όχι όμως και ο επιθετικός Βουό (7/3), που επιστρέφει. Κανονικά ο αμυντικός Ποτουρίδης (22/0), αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή ο φορ Λεάλ (10/2), που πάντως ακολούθησε την αποστολή. Απών ο μπακ Μονιάκης (6/0), παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο χαφ Οικονόμου (2/0).

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΣΠΑΡΤΗ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

*** Ο άσος στο 2,55, το διπλό στο 2,70.

ΣΠΑΡΤΗ: Δεν είχε υποχρεώσεις εδώ και δύο εβδομάδες, ήταν προγραμματισμένα τα ματς με τον Αχαρναϊκό και τη Βέροια. Μέχρι το 92’ κρατούσε την εντός έδρας νίκη κόντρα στον Καραϊσκάκη, τότε όμως δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης. Πιέστηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά το πέρασε ανώδυνα, στο δεύτερο κατάφερε να προηγηθεί (68’), έκτοτε όμως υποχώρησε στην προσπάθειά της να κρατήσει το προβάδισμα.

Μετράει πέντε ήττες σε επτά ματς, συμφώνησε με τον Μάρκο Στεφανίδη, που θα ντεμπουτάρει τώρα στον πάγκο της.

Ούτε τώρα ο κίπερ Γιακουμής (15/0), φρέσκα προβλήματα και απόντες ο στόπερ Βοσνακίδης (19/0) και ο μεσοεπιθετικός Μουζακίτης (4/1).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Σπουδαίο ματς στα Περιβόλια, τελικά έχασε με 3-2 από τον Αρη. Προηγήθηκε στο 17΄, δέχθηκε την ανατροπή (25΄, 43΄), ισοφάρισε κόντρα στη ροή (62΄), είχε φάσεις για τη δική του ανατροπή, λύγισε στο 85΄.

Μετράει επτά νίκες στα δεκατρία τελευταία παιχνίδια, αλλά έχει μόνο μία στα έξι πιο πρόσφατα (1-1-4).

Επέστρεψαν από διεθνή καθήκοντα ο μπακ χαφ Σάλιακας (15/3) και ο μπακ Τόλι (16/1), ούτε τώρα ο αμυντικός Σερβιλάκης (4/0). Λείπει καιρό ο χαφ Μεγαρίτης (2/0).

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ

*** Ο άσος στο 3,45, το διπλό στο 2,00.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Συνέχισε την καλή πορεία του, επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του Αιγινιακού, που καιγόταν για τους βαθμούς. Εχανε από το 36΄, ισοφάρισε σε κομβικό σημείο (45΄+2), στο 70΄ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 75΄ σκόραρε, μία αποβολή εκατέρωθεν στο 89΄.

Μετράει επτά νίκες στους εννιά τελευταίους αγώνες.

Τιμωρημένος ο στόπερ Γ. Ανδρέου (8/0), απόντες ο χαφ Σουλίδης (16/2) και ο στόπερ Γκιντίδης (-).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Υστερα από καλό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες έμειναν στο εκτός έδρας ενάντια στον Aπόλλωνα Πόντου. Εχαναν από το 48΄, ισοφάρισαν στο 60΄, έκτοτε σημαντικές φάσεις εκατέρωθεν.

Εξακολουθεί τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Ανδρεόπουλος (16/0). Φρέσκο πρόβλημα και απών ο επιθετικός Τσίπρας (11/0), πάντα εκτός ο φορ Καπός (8/1), ούτε τώρα ο επιθετικός Ντακόλ (7/0).

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet