Πανγυθεατικός: Η ομάδα παίδων αναδείχθηκε πρωταθλήτρια 2017-18! (φωτογραφίες)

Το ήθελαν, το ονειρεύονταν και το κατάφεραν….ο τίτλος για την ομάδα ΠΑΙΔΩΝ του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ ΓΣ. Με την χθεσινή – Σάββατο 31 Μαρτίου – ευρεία νίκη επί του Μολαϊκού με 4-0 οι ΠΑΙΔΕΣ του Πανγυθεατικού κατέκτησαν την κορυφή του Νομού Λακωνίας. Ύστερα από 4 χρόνια, όταν η παρέα των Αγγάνη, Τζανετάκου, Πλαγιαννάκου, Φραγκιά, Σαβόγλου, Αποστολάκου, Τραγάκη, Παπαδάκου, Πουλυμενάκων, Σπανακά, Ραπτόπουλου, Παντελεάκου, Βρύνιου, Ζαϊμη κέρδισε μέσα στη Σπάρτη με 1-0 στην παράταση, ήρθε η παρέα των Μπουτσικάρη, Κουτσιουμάρη, Καπουρελάκου, Καπασούρη Ρ, Καπασούρη Π, Τσουμάκου, Ρομίνο, Τσίγκου, Σαχίνη, Ζαχαράκου, Φερνάντο, Δασκαλάκη, Κασάρχου, Τσάρι, Βάρφι, Κουφόγιαννη, Σφαλαγκάκου, Πρόκου να γράψουν μια σελίδα στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ ΓΣ. Με σκόρερ τον Δημήτρη Μπουτσικάρη 2 γκολ και από ένα Πάρης Καπασούρης και Θοδωρής Κουτσιουμάρης ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ΓΣ δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα του Μολαϊκού να σκεφτεί έστω το βαθμό της ισοπαλίας, που θα την έφερνε αγκαλιά με τον τίτλο. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ δε, ο Στέλιος Ζαχαράκος είχε πολύ λίγη δουλειά σήμερα.
Οι ΠΑΙΔΕΣ μ’ αυτή τη νίκη τερμάτισαν πρώτοι και αήττητοι στη βαθμολογία με 32 βαθμούς, έχοντας την καλύτερη επίθεση με 64 γκολ και την καλύτερη άμυνα αφού δέχθηκαν μόλις 7 γκολ.
Η στήριξη του κόσμου ήταν πολύ σημαντική για ακόμα μια φορά και η κατάκτηση της νίκης ήρθε πολύ δίκαια για τους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου μας. Η στέψη του Πρωταθλητή ΠΑΙΔΩΝ θα γίνει με την έναρξη της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς ως είθισται.
Ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ΓΣ ανέβηκε στην κορυφή εξαιτίας αυτών των παιδιών και η ιστορία γράφτηκε για ακόμα μία φορά. Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για αυτή την τιμή, καθώς επίσης γονείς και φίλους που ακολουθούσαν και υποστήριζαν αυτά τα παιδιά όλη τη χρονιά.
Η σύνθεση της χρυσής ομάδας του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ ΓΣ: Στέλιος Ζαχαράκος, Ραφαήλ Καπασούρης, Χρήστος Καπουρελάκος, Ρομίνο Κανανλλάρι, Δημήτρης Μπουτσικάρης, Νίκος Τσουμάκος, Θοδωρής Κουτσιουμάρης, Περικλής Τσίγκος, Φερνάντο Νταρζέζα, Μιχάλης Σαχίνης, Πάρης Καπασούρης, Νεκτάριος Βάρφι, Χαρίλης Δασκαλάκης, Άγγελος Τσάρι, Παναγιώτης Κασάρχος, ενώ η ομάδα του Μολαϊκού αγωνίστηκε με τους Ιατρόπουλο, Κατσουρίνη Θ, Κατσουρίνη Θ, Κουλούρη, Σταθάκη, Μανέα, Περδίκη, Ζερβάκο, Μπελεγρή, Χατζησιμιώτη, Ανεσίδη, Ψυχογυιό.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα με τον Μολαϊκό