Απόλλων Ξηροκαμπίου: Ευχαριστήριο και ευχές για το Πάσχα

0
76

Με ήττα τελείωσε η ομάδα μας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη σεζόν 2017-2018 στο πρωτάθλημα του Ά τοπικού Λακωνίας.

Ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου με αρκετές απουσίες στην ενδεκάδα του, φιλοξενήθηκε στο Γύθειο από τον Ολυμπιακό Γυθείου, απ τον οποίο και έχασε με σκορ 6-1. Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Διαμαντάκος Γεώργιος. Οι δύο ομάδες δεν διεκδικούσαν τίποτα αφού βαθμολογικά το πρωτάθλημα είχε κριθεί, καθώς και η τέταρτη θέση για τον Απόλλωνα, στη τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Με το πέρας της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς το Δ.Σ. του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδα μας. Στο ξεκίνημα της χρονιάς ο στόχος μας ήταν η ομάδα να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα. Ο στόχος επετεύχθη, για εμάς, στο απόλυτο αφού η ομάδα μας τερμάτισε στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας, τη υψηλότερη στη μέχρι τώρα ιστορία της στο πρωτάθλημα του Ά τοπικού Λακωνίας και δεν δέχθηκε ποινή από αποβολή ποδοσφαιριστή της, καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Θα θέλαμε λοιπόν για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της ομάδας μας Σταύρο Μανιάτη. Τους αρχηγούς Γιώργο Κωστάκο, Αριστοτέλη Φωτόπουλο, Γιάννη Γραμματικάκη Παναγιώτη Ατσαβέ και Γιώργο Χριστάκη. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας Γεώργιο Διαμαντάκο (πρώτος σκόρερ της ομάδας μας με δώδεκα γκολ), Σταύρο Ρηγάκο, Γιάννη Σπυρόπουλο, Σούμπαση Παναγιώτη, Ιωάννη Σίδερη, Καρρά Σωτήρη, Λευτέρη Νικόλαρο, Αθανάσιο Φωτόπουλο, Ιωάννη Βόχαλη, Στέλιο Ταμπάκη, Παναγιώτη Ρηγάκο, Ηλία Σκοπαράντζο, Κώστα Κυριακόπουλο, Λουίζο Σπυρόπουλο, Γεώργιο Κανάρη, Βασίλη Ρηγόπουλο, Σπύρο Πετρόπουλο, Κυριάκο Κωτσάκη, Κώστα Κοκκίνη, Παύλο Γιαννουλόπουλο, Γιώργο Αρνιώτη, Μανώλη Τζοράη, Σταύρο Μεροπούλη, Γιάννη Δούκα, Βαγγέλη Διαμαντάκο και τους Νικόλαο Μπέκελη και Γεώργιο Παππά οι οποίοι τραυματίστηκαν στη περσινή και κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς αντίστοιχα, αλλά η ψυχολογική τους , και όχι μόνο, στήριξη προς την ομάδα μας, ήταν τεράστια.

Ευχαριστούμε επίσης, τον γιατρό της ομάδας μας Παναγιώτη Σολωμό. Τους χορηγούς της ομάδας μας για τη πολύτιμη βοήθειά τους και στήριξή τους σε ότι ζητήθηκε από εμάς, καθώς και τον κύριο Ανδρέα Τσαρούχα που πάντα μας δίνει βήμα έκφρασης και λόγου στη σελίδα του isports.gr.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς μας, που μας βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο και όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας, που με τη παρουσία τους, τόσο στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου όσο και στα υπόλοιπα γήπεδα της Λακωνίας που αγωνίστηκε η ομάδα μας, στήριξαν τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση του συλλόγου μας.

Ελπίζουμε η χρονιά αυτή να αποτελεί αρχή για νέες επιτυχίες και ακόμα καλύτερες πορείες για τον Απόλλωνα και το Ξηροκάμπι.

Ευχόμαστε καλό Πάσχα, καλές γιορτές και καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού θα ενημερώσουμε απ τη παρούσα σελίδα τους φίλους της ομάδας μας για οποιαδήποτε δραστηριότητα του συλλόγου μας.

Εκ του Δ.Σ.