Σπάρτη: Συνεχίζεται η αποχή. Αρνητική η πρώτη φάση επιτήρησης. Η αποστολή για Σέρρες.

0
69

Όσο περνά ο χρόνος τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα στη Σπάρτη. Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα αποχής από τις προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές της Σπάρτης να μην προπονούνται εξαιτίας των μηνών που είναι απλήρωτοι.  Ο Στεφανίδης επέλεξε για τον εκτός έδρας αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης 4 Απριλίου με τον Πανσερραϊκό τους:

Μακρυωνιτης, Τρακακης, Δεινοπαπας, Ζουλιωτης, Καζβιροπουλος, Κολτσίδας, Γραικός, Μπουζουκης, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Ράνος, Σάββα, Σανδραβέλης, Τριανταφυλλάκος, Chimodzi, Ciofu, Furtado, Randy.

Τιμωρημένος είναι ο Μπέλη και τραυματίες οι Γιακουμής, Μαζουκίτης και Βοσνακίδης

Οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από την διοίκηση ότι υπάρχουν άλλες οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν πρώτα όπως προσφυγές, αδειοδότηση.  Η αποστολή θα ταξιδέψει κανονικά για τις Σέρρες. Mετά το Πάσχα ενδέχεται να υπάρχουν εξελίξεις από την πλευρά των ποδοσφαιριστών.

Αρνητική εισήγηση από την πρώτη φάση επιτήρησης

Αρνητική ήταν η εισήγηση του διευθυντή του τμήματος Αδειοδοτησεων της ΕΠΟ Γιώργου Δημητρίου, σχετικά με τη διαδικασία επιτήρησης για την ΠΑΕ Σπάρτη. Και αυτή η εισήγηση είναι για το χρονικό διάστημα έως 31 Δεκεμβρίου 2017.