Δηλώσεις Νικόλαρου μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό

0
70

Η ανάρτηση του Νικόλαρου στο facebook μετά την τριάρα εκτός έδρας από τον Πανσερραϊκό:

Επειδή υπάρχουν κάποιοι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και καλύτερα να μασάνε πάρα να κατηγορουν χωρίς να θέλω να δικαιολογισω κάτι, να τους πω ότι η ομάδα μας δεν είναι η Ρεαλ και δεν μπορεί να κερδίζει με το έτσι θέλω όπου δηποτε, γιατί?

10 ομάδες δεν είχαν πάρει αδειοδότηση το Σεπτέμβρη και δεν έκαναν τις μεταγραφές που θα ήθελαν, τον Ιανουάριο όμως ενισχύθηκαν από ομάδες Superliga ο Κίσσαμικος από Ολυμπιακό, άλλες από Αεκ, ο Πανσεραικος από Παοκ με αρκετά καλούς παίχτες 10 τον αριθμό, προσπαθήσαμε και δεν τα καταφέραμε δηλαδή σε ποιον αρέσει να πάει ταξίδι με λεωφορείο 12 ώρες να χάσει και να γυρίσει άλλες 12?

θέλω να πω ότι ενισχύθηκαν αρκετές ομάδες με παίχτες που τους έλειπαν.

Ναι χρωστάμε 2 μήνες τι σημαίνει αυτό? Εκτός από 5 ομάδες όλες οι υπόλοιπες χρωστάνε από τον Οκτώβρη δηλαδή δεν κατάλαβα?

Να πουλήσω το σπίτι μου η την επιχείρηση μου για να έρχονται κάποιοι στο γήπεδο κ να με βρίζουν?

Μπήκα μπροστά γιατί κάποιοι είπαν θα βοηθήσουν οικονομικά όπως ένας μεγάλος χορηγός στην Σπάρτη που σε εκδήλωση της ομάδας το καλοκαίρι είπε ότι θα βοηθήσει και θα είναι αρωγός στην προσπάθεια να ανέβουμε και κατηγορία. Λόγια από πολλούς έργα από ελάχιστους. Όταν λέω Βοηθήστε εννοώ ότι στον αγώνα αυτό αν πηγαίναμε με αεροπλάνο μπορεί να είμαστε πιο ξεκούραστοι και να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα, όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν δεν γίνεται όμως. Αν δεν κάνω κάτι καλά εγώ να έρθει να αναλάβει οποίος νομίζει ότι θα κάνει κάτι καλύτερο και χωρίς να αναλάβει υποχρεώσεις της.

Τα έξοδα είναι τεράστια συνέχεια με το χέρι στην τσέπη να πληρώνουμε, όπως και σήμερα που πληρώθηκε η προσφυγή του Μπουντοπουλου 7,155,50 κ Μουζακιτης 2000,00 και κάτι τελευταίο για τις υποδομές οι επιχειρηματίες για να ανοίξουν μια επιχείρηση στην Σπάρτη η κάπου αλλού κάνουν έρευνα αγοράς αν μπορεί να είναι βιώσιμη και με ανάπτυξη, έτσι και στις ομάδες.

Πως θα ρίξουν λεφτά για γήπεδο 6000 Χιλ θέσεων και να έχουμε 150 εισιτήρια κομμένα με 600 φιλάθλους, γι αυτό λέω να τους βοηθήσουμε πάνω στην δουλειά τους.

Παρεμπιπτόντως οι Σέρρες κόβουν τουλάχιστον 2500 Χιλ εισιτήρια και δεν κοιτούν να μπουν τσάμπα. Αν νομίζουν κάποιοι ότι εγώ κονόμαω και θέλουν και αυτοί ας έρθουν κ φεύγω εγώ. Αρκετά κύριοι, εγώ θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ και μέχρι εκεί που Φθάνω.

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά έπρεπε να γνωρίζετε κάποια πράγματα για να βγάλετε κ τα συμπεράσματα, ελάτε να πάμε όλοι μαζί και να βοηθήσει ο καθένας με τον τρόπο του.

Αν θέλετε κάτι άλλο είμαι στην διάθεσή σας, από κοντά όμως.