Football League: Αναλύσεις αγώνων Μεγάλης Τετάρτης 4 Απριλίου

 

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΟΦΗ – ΑΡΗΣ

*** Ο άσος στο 2,15, το διπλό στο 3,10.

*** Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής.

ΟΦΗ: Ασταμάτητος προς την επιστροφή του στη Σουπερλίγκα, μετέτρεψε σε περίπατο το εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Παναχαϊκή, κέρδισε εύκολα με 3-0 (14΄, 21΄, 44΄), στο δεύτερο αρκέστηκε στη διαχείριση.

Ηταν η δέκατη τρίτη νίκη στα δεκατέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Παραμένει εκτός ο μεσοαμυντικός Παπαστεριανός (16/2), φρέσκο πρόβλημα και απών ο χαφ Κοιλιάρας (13/1), αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή ο στόπερ Ποτουρίδης (23/0), που πάντως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Πάντα απόντες ο μπακ Μονιάκης (6/0) και ο χαφ Οικονόμου (2/0). Διαθέσιμος ο φορ Λεάλ (10/2).

ΑΡΗΣ: Πάρτι ανόδου στήθηκε στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Δόξα Δράμας , όπου κέρδισε με 1-0 (5΄), πλέον αναμένει την τυπική επάνοδό του στη Σουπερλίγκα, μπροστά του έχει το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον ΟΦΗ.

Παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα (18-6-0).

Πάντα απών ο χαφ Παυλίδης (18/3). Εξακολουθεί τιμωρημένος ο φορ Μπαστακός (4/0), εξέτισε ο αμυντικός χαφ Μουμίν (21/0). Πάντα εκτός ο μεσοεπιθετικός Μιλούνοβιτς (9/1).

 

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

*** Ο άσος στο 1,60, το διπλό στο 4,65.

Κύπελλο: Καλλιθέα – Απόλλων Λάρισας 1-2 (21/9).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Σε ένα μέτριο ματς με λίγες ευκαιρίες έχασε εντός έδρας με 1-0 (56΄) από τα Τρίκαλα. Κακός στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μετά το γκολ, που δέχθηκε, πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Μετράει επτά νίκες στους δέκα τελευταίους αγώνες.

Εξακολουθεί τιμωρημένος ο στόπερ Γ. Ανδρέου (8/0), πάντα απόντες ο χαφ Σουλίδης (16/2) και ο στόπερ Γκιντίδης (-).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενδεχομένως η εντός έδρας ήττα με 1-0 στο 93΄ από τον Απόλλωνα Πόντου να αποδειχθεί καταδικαστική. Αν και αυτή καιγόταν για τη νίκη, εντούτοις η απόδοσή της ήταν κακή.

Εχει μόνο μία νίκη στα τελευταία δεκαοκτώ παιχνίδια (1-6-11).

Πάντα εκτός ο χαφ Μήλιος (11/0), εξέτισε ο χαφ Μίγγος (19/0). Τιμωρημένος ο στόπερ Ντιακιτέ (20/0).

 

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

*** Ο άσος στο 1,50, το διπλό στο 5,55.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Χτύπησε στον ..ξαφνικό θάνατο, στο 93΄ σκόραρε και κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 την Καλλιθέα. Δεν εντυπωσίασε, όμως όσο περνούσε η ώρα, έδειχνε να ξέρει τι θέλει στο γήπεδο.

Ηταν η πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια κι ενώ στα προηγούμενα έντεκα, είχε μόλις δύο, αήττητος σε επτά διαδοχικά ματς (5-2-0).

Εξέτισε ο πολύπειρος μπακ Αμαραντίδης (18/1).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Εντυπωσιακή παρουσία στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναιγιάλειο, έφτασε στο θριαμβευτικό 5-1. Κόντρα στη ροή ισοφαρίστηκε στο 47΄, έκτοτε σημείωσε τέσσερα γκολ (57΄, 60΄, 65΄, 85΄).

Εδωσε τέλος στο σερί των τριών ηττών, βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Φρέσκο πρόβλημα κι εκτός αποστολής ο κίπερ Λαδάς (17/0). Εξακολουθεί απών ο αμυντικός Λαμπάκης (-), χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο επιθετικός Ροβίθης (11/0), ούτε τώρα ο χαφ Μπούζας (17/0). Εξέτισαν ο στόπερ Μπάτζιος (21/0) και ο χαφ Βογιατζής (15/0).

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΣΠΑΡΤΗ

*** Ο άσος στο 1,50, το διπλό στο 5,40.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Δεν είχε υποχρεώσεις, ήταν προγραμματισμένο το ματς με τον Αχαρναϊκό. Ερχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τον Καραϊσκάκη, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση, τυχερός που δεν δέχθηκε περισσότερα γκολ.

Μετράει μόλις τρεις νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια (2-3-10), βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Χάνει το υπόλοιπο ο φορ Γκούρτσας (19/6). Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και απών ο αμυντικός Χατζητερζόγλου (6/0). Ούτε τώρα ο μπακ Στέβιτς (8/0), εξέτισαν ο χαφ Παπουτσογιαννόπουλος (14/3) και ο αμυντικός Τσελεπίδης (18/1).

ΣΠΑΡΤΗ: Πολύ κακή εμφάνιση κι εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Κισσαμικό στο ντεμπούτο του Μάρκου Στεφανίδη στον πάγκο της. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο είχε δεχθεί ήδη δύο γκολ (10΄, 14΄), μοναδικό κομμάτι που ήταν υποφερτή το πρώτο ημίωρο της επανάληψης όταν και μείωσε (70΄), παραδόθηκε μετά το τρίτο γκολ του αντιπάλου της.

Μετράει έξι ήττες σε οκτώ ματς, οι παίκτες απείχαν δύο ημέρες από τις προπονήσεις λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Ούτε τώρα ο κίπερ Γιακουμής (15/0), πάντα εκτός ο στόπερ Βοσνακίδης (19/0) και ο μεσοεπιθετικός Μουζακίτης (4/1). Τιμωρημένος ο χαφ Μπέλης (14/0).

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

*** Ο άσος στο 1,70, το διπλό στο 4,70.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Πήραν την εκτός έδρας νίκη με 1-0 (56΄) επί του Αιγινιακού σε ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες. Δεν ήταν άσχημα μέχρι το σημείο που προηγήθηκαν, έκτοτε υποχώρησαν και δέχθηκαν πίεση.

Εξέτισε ο αμυντικός μέσος Ανδρεόπουλος (16/0), έτοιμος ο επιθετικός Τσίπρας (11/0). Τιμωρημένος ο πολύπειρος αμυντικός μέσος Μάκος (13/0), πάντα εκτός ο φορ Καπός (8/1), ούτε τώρα ο επιθετικός Ντακόλ (7/0).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Εβγαλε χαρακτήρα στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Αιγινιακό, κέρδισε με 2-0. Κακό ποιοτικά το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο βελτίωσε την απόδοσή του και απόλυτα δίκαια έφτασε στη νίκη με τα δύο γκολ (74΄, 81΄).

Εχει πέντε νίκες στα δεκαέξι τελευταία παιχνίδια (5-7-4).

Τιμωρημένος ο μπακ Μπεκατώρος (11/1), φρέσκο πρόβλημα κι εκτός ο χαφ Χούσος (20/5). Πάντα απών ο αμυντικός Χρουσιέλ (-).

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet