Σπάρτη: Δηλώσεις Στεφανίδη στο isports μετά την ήττα στις Σέρρες

0
106

Ο Μάρκος Στεφανίδης δήλωσε στο isports.gr μετά την ήττα της Σπάρτης στις Σέρρες:

Δυστυχώς βρέθηκαμε στην ίδια ταινία θεατές να προηγούνται οι αντιπαλοι από το 7ο λεπτό με 2-0. Αλλαξαμε το αγωνιστικό πλάνο και πήγαμε στο δεύτερο ημίχρονο με 2-1. Προσπαθήσαμε αλλά δυστυχώς ήταν σε κακή μέρα αρκετά δυνατά χαρτιά της ομάδος συν τον διαιτητή που σφύριζε αλλοπρόσαλα και δεν έδωσε ένα πεντακάθαρο πέναλτι στο Δεινόππαπα. Αυτό δεν είναι δικαιολογία φυσικά. Πηγαίναμε συνεχώς δεύτεροι στη μπάλα και παρότι παίξαμε ένα δεύτερο ημίχρονο με πολύ επιθετικό σχήμα και παίχτες δεν τα καταφέραμε.

Η ομάδα δυστυχώς είναι άρρωστη αυτή τη στιγμή επηρεασμένη από αλλά προβλήματα που αποπροσανατολίζουν τους παίχτες. Μην ξεχνάτε πήγαμε να παίξουμε σήμερα χωρίς προπόνηση καθόλου από το παιχνίδι με Κισσαμικο και με ταξίδι ολόκληρη οδύσσεια. Ο πρόεδρος μόνος του προσπαθεί να κάνει πολλά πράγματα χωρίς υποστήριξη και το βάρος είναι δυσβάσταχτο.

Υπάρχουν πολλά θέματα που η τακτική τα πλάνα η ψυχολογία και το ταλέντο δεν μπορούν να αναδειχθούν.  Πρέπει να λυθούν αλλά θέματα. Εγώ τώρα ήρθα αυτά βλέπω αυτά λέω. Δεν σημαίνει δεν θα το φτιάξουμε αλλά από εδώ και πέρα θέλει σύμπνοια, οικονομική στήριξη και και δουλειά σκληρή καθημερινά. Και τον κόσμο να μας βοηθήσει όταν κάτι δεν πάει καλά. Τον έχουμε ανάγκη αν και τον έχουμε πικράνει πολύ. 

Θέλω να ευχηθώ καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο και στην ομάδα μας πραγματική ανάσταση και καλύτερες μέρες που πιστεύω θα έρθουν εάν φτιάξουν τα παραπάνω.