Σπάρτη: Κόπηκε στην επιτήρηση. Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

0
88

Το isports.gr ήταν το μοναδικό ΜΜΕ που σας είχε ενημερώσει για την αρνητική εισήγηση του Δημητρίου – πατήστε εδώ και δυστυχώς το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε.  Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ομάδες που πέρασαν την διαδικασία της επιτήρησης και ποιες όχι. Αυτές που δεν πέρασαν είναι επτά στον αριθμό και κινδυνεύουν μέχρι και με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, μεταξύ των οποίων και η Σπάρτη.  Οι ομάδες αυτές έχουν το δικαίωμα έφεσης αλλά αν κοπούν οριστικά τότε αφαιρούνται 3 βαθμοί.  Η προθεσμία έφεσης είναι μέχρι την Τρίτη του Πάσχα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 2/4/2018 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με τη διαδικασία επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.

Οι ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Απόλλων Πόντου, Άρης, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Κισσαμικός, ΟΦΗ, Παναχαϊκή και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της 1ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ Σπάρτη, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος και Πανσερραϊκός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 1ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».