Μπάρδης: Στο ίδιο έργο θεατές … (βίντεο)

0
68

Ο Δημήτρης Μπάρδης μένοντας έκπληκτος από τις τελευταίες δηλώσεις του Προέδρου της Σπάρτης, Δημήτρη Νικόλαρου αλλά και την κάκιστη πορεία της ομάδας που οδεύει προς το γκρεμό, σπάει την σιωπή του στο isports.gr.

Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα της Σπάρτης απευθυνόμενος στο κόσμο της ομάδας τονίζει ότι αποκλειστικός υπεύθυνος για την κατάντια της ομάδας είναι ο Δημήτρης Νικόλαρος.  Το κακό φάνηκε από την αρχή, από το γεγονός ότι η ομάδα στελεχώθηκε με ποδοσφαιριστές που έφερε ο άνθρωπος που πέρυσι στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης στον εντός έδρας αγώνα με την Ελευσίνα φώναζε στους φιλάθλους της Σπάρτης, θα σας διαλύσω. (κάτι το οποίο είναι πολύ κοντά στο να το πετύχει ο εν λόγω κύριος). Σημαντικό σημείο της αναφοράς του είναι το γεγονός ότι ο Μπάρδης με την δική ομάδα ανθρώπων προσπάθησαν να πάρουν την ομάδα αλλά δεν τους άφησαν. Διερωτάται που είναι οι τρεις χρηματοδότες που έλεγε ο Πρόεδρος της Σπάρτης στην αρχή της περιόδου. Η απόδοση ευθυνών σε άλλους από τον Πρόεδρο της Σπάρτης. όπως και η πολύ κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή μας βάζουν στο ίδιο έργο θεατές όπως φαίνεται στο βίντεο.  Καταλήγει ότι είναι κρίμα να πάει χαμένος ο κόπος και τα χρήματα πολλών Σπαρτιατών και Λακώνων των τελευταίων ετών που μάτωσαν για να φτάσει η ομάδα στη Football League.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: 

Διαβάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗ έμεινα έκπληκτος!!!

Τον Μάιο του 2017 οταν και ανέλαβε την ομάδα απο τον κύριο Γιαννακόπουλο δεν είχε πει οτι έχει βρει χρηματοδοτες για την ομάδα;

Που είναι τα σίγουρα χρήματα που έλεγε τότε;
Και όλα αυτά χωρίς να έχουν ενημερωθεί πρόσωπα της τότε διοίκηση από κανέναν πως η ομάδα θα καταλήξει στα χέρια του!!!

Έρχεται λοιπόν αυτή η ανακοίνωση της 3ης Μαΐου, ένα μήνα πριν την ολοκλήρωση της περυσινής αγωνιστικής περιόδου και παραδίδεται η ομάδα στον άνθρωπο αυτό που σήμερα τα έχει βάλει με όλους για την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η ομάδα και δεν κοιτάζεται στον καθρέφτη!!!   

Φοβερό…. Θα,θα,θα,θα!!!

Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια από τον πρόεδρο. Και για του λόγου το αληθές σας παραθέτω και ένα βίντεο παρακάτω της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 στη Δ´ εθνική.
Μια χρόνια που είχε αρχίσει με το όνειρο της ανόδου στη Γ´Εθνική. Deja vu!!!

Δεν άλλαξε τίποτα και ας έχουν περάσει οκτώ χρόνια!  Με τα “θα”και τα “αν”δεν πας πουθενά. Πάντα τα ίδια.

το βίντεο από το notospress.gr

Και θα μου πείτε τώρα Γιατί δεν κάνατε κάτι εσείς που ήσασταν στην ομάδα πέρσι;  Ποιος σας είπε ότι δεν κάναμε;

Μετά από επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ομάδας μας ενημέρωσε οτι ο σημερινός πρόεδρος πίεζε αρκετό καιρό για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και λόγο του οτι αυτός τον έφερε στην Σπάρτη θεώρησε σωστό να την παράδοση σε εκείνον.
Γνωρίζοντας το τι επρόκειτο να γίνει με την ομάδα αποφάσισα να αποχωρήσω από αυτήν με ψηλά το κεφάλι και έχοντας την συνείδησή μου καθαρή, γιατί προσπαθήσαμε για το κάτι καλύτερο για αυτή αλλά δεν μας το επέτρεψαν!
Επειδή έχω υπηρετήσει αυτή την ομάδα για έξι χρόνια(2008-2011 και 2014-2017) δίνοντας απεριόριστο χρόνο και αρκετά χρήματα, θλίβομαι με την σημερινή της εικόνα. Δυστυχώς την παρούσα στιγμή δεν έχω τι δύναμη να βοηθήσω και ειδικά με αυτόν τον κύριο στο τιμόνι της ομάδας. Έχω εμπειρία συνύπαρξης τριών περίπου χρόνων!
Είναι κρίμα να πάει χαμένος ο κόπος και τα χρήματα πολλών Σπαρτιατών και Λακώνων των τελευταίων ετών, γιατι όλοι ήταν κοντά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, απο το Α τοπικό έως την football league.
Και ολα αυτά για μια εμμονή ενός ατόμου να θελει να γίνει πρόεδρος ΠΑΕ με το «έτσι θέλω»!
Και τέλος να επισημάνω με αφορμή τα περί πληρωμών των προσφυγών, ότι τακτοποιούνται από τον κ.Γιαννακόπουλο και να μη μας λεει οτι τα τακτοποίησε αυτός!
Αυτά για τώρα…

ΥΓ1. ‘Οταν φέρνεις ποδοσφαιριστές που έχουν μάνατζερ άνθρωπο που έλεγε ότι θα διαλυθεί η ομάδα της Σπάρτης αυτά παθαίνεις δυστυχώς και για αυτό είσαι αποκλειστικός υπεύθυνος της κατάστασης αυτής και όχι μόνο.
ΥΓ2. Ρεάλ μπορεί να μην ήμαστε, αλλά ήμαστε ΣΠΑΡΤΗ!!!

Με εκτίμηση και σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο της μεγάλης Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλο το κόσμο με υγεία, αγάπη και ειρήνη!

Δημήτρης Μπάρδης