Nικόλαρος: Για όσους έχουν ασθενή μνήμη

0
85

H απάντηση του Προέδρου της Σπάρτης, Δημήτρη Νικόλαρου στην τοποθέτηση του Δημήτρη Μπάρδη – πατήστε εδώ. Μια ανακοίνωση που ο Νικόλαρος απευθύνεται στον Μπάρδη αλλά και την παρέα του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δημήτρη Νικόλαρου:

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ

Κ. Μπάρδη

Με την επιστολή σας που δημοσιεύσατε , απευθυνθήκατε σε έναν παράγοντα που για πολλά χρόνια έχει ματώσει οικονομικά για αυτό που όλοι μας αγαπάμε και δεν είναι άλλο από την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΕ.

Και το κυριότερο μιλάτε σε έναν άνθρωπο που προσπάθησε και έφερε στην πόλη μας έναν παγκοσμίως καταξιωμένο επιχειρηματία και αθλητικό παράγοντα ,τον κ. Γιαννακόπουλο που μας έβγαλε από την μακροχρόνια ποδοσφαιρική αφάνεια.

Πριν 4 χρόνια , χρησιμοποιώντας το σύστημα του γνωστού Ιούδα καταφέρατε την σταύρωσή μου, για να έρθει η Ανάσταση, όχι της ομάδας , αλλά η δική σας και της παρέα σας.  

Παρ΄ όλα  αυτά , επειδή προείχε  το καλό της ομάδας έμεινα έξω και βοήθησα με όλους τους τρόπους , κάτι που εσείς προσωπικά το ξέρετε , χωρίς να συκοφαντώ , χωρίς να υπονομεύω , χωρίς να προτείνω σε χορηγούς να πάψουν να στηρίζουν την ομάδα , διότι κατά την άποψή μου , ομάδα δεν είναι ο Νικόλαρος , ο Μπάρδης , ο Βουζιώτης , αλλά η ιδέα που λέγετε ΣΠΑΡΤΗ.

Δυστυχώς τόσο εσείς όσο και παρέα σας καταφέρατε αυτόν τον μεγάλο παράγοντα , να τον διώξετε !!

Σε μία ανακοίνωσή του, σαν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΕ , εσάς και την παρέα σας , σας έπιασαν τα οπαδικά σας αισθήματα με αποτέλεσμα να ξεχάσετε την ομάδα που υπηρετούσατε , δείχνοντας ασέβεια στο πρόσωπο του ιδιοκτήτη !!

Μια ασέβεια που συνεχίζεται και με την τελευταία σας επιστολή , μιας και παρουσιάζεται τον ερχομό μου στην ΠΑΕ , εντελώς διαφορετικά από την ανακοίνωση του κ. Γιαννακόπουλου.

κ. Μπάρδη , επί έξι   μήνες μετά την αποχώρηση του κ. Γιαννακόπουλου , εσείς και η παρέα σας δεν μπορέσατε να διαχειριστείτε τα προβλήματα που υπήρχαν και μεγάλωναν μέρα με την ημέρα , με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι στα πρόθυρα διάλυσης .

Επ΄ ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι πριν από 3 ημέρες εξοφλήθηκε και ο τελευταίος  παίκτης που εσείς είχατε αφήσει από πέρυσι απλήρωτο . Μια προσπάθεια που θα είχε ολοκληρωθεί από τον Ιούνιο του 2017 με δικές μου ενέργειες , αν δεν με είχατε υπονομεύσει  – δείτε επεισόδια στα γραφεία της ομάδας –  με μοναδικό σκοπό την δική σας προβολή.

Το ίδιο κάνατε και όταν ανέλαβα την ΠΑΕ , δηλώνοντας παραίτηση από μέλος του ΔΣ , την στιγμή που ήσασταν ήδη εκλεγμένο  μέλος της ΕΠΣ Λακωνίας !!

Επικαλείστε ένα video που αν δεν κάνω λάθος κάθεστε εκ των δεξιών μου συμφωνώντας απόλυτα σε αυτά που είχαμε προσυμφωνήσει !!

Ερχόμαστε στο τώρα και σας υπενθυμίζω ότι η πορεία της ομάδας κατά την 25η αγωνιστική 

 το έτος 2016-2017 και το έτος 2017 -2018 η διαφορά της βαθμολογίας είναι ένας πόντος.

Όσον αφορά τα οικονομικά στοιχεία θέλω να σας αναφέρω , ότι κατάφερα όπως αναφέρω ποιο πάνω , να κλείσω τις οφειλές της προηγούμενης χρονιάς που ήταν ευθύνη , της δική σας απραξίας αλλά και της παρέα σας ,  να έχω τακτοποιήσει όλες τις οφειλές μέχρι και τον 1ο του 2018 και όλα αυτά με την στήριξη του κόσμου και των επιχειρήσεων της πόλης που εσείς με την επιστολή σας προσπαθείτε ξανά να υπονομεύσετε , αλλά και με τους νέους επιχειρηματίες , που  εγώ βρήκα και στήριζαν την ομάδα.

Και λέω στήριζαν γιατί μετά την απαράδεκτη και χωρίς λόγο επιστολή σας , αλλά και το αρνητικό κλίμα που προσπαθείτε κάθε τόσο να δημιουργείται , είναι δεδομένο ότι διώξατε και αυτούς !!

Και οι συγκεκριμένοι έχουν βάλει αρκετά χρήματα και δεν είναι επιχειρηματίες αεριτζήδες σαν αυτούς που εσείς  ο ίδιος κάποτε φέρατε και  εκθέσατε μια ολόκληρη πόλη,  όταν σε κεντρικό ξενοδοχείο παρουσιάσατε την μελλοντική σας  μνηστή υποσχόμενος , γήπεδα , ξενοδοχεία , ομάδα Α΄ Εθνικής , ταξίδια των ακαδημιών στο Πριγκιπάτο του Μονακό και άλλα πολλά.

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ

Δημήτρης Νικόλαρος