Συμμετοχή της Superleague Athletic Academy στο PAO BC Easter Cup στο ΟΑΚΑ! (φωτογραφίες)

0
131

Για 2η συνεχόμενη χρόνια η super league athletic academy βρέθηκε στην Αθήνα.Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι συνεχίστηκε επιτυχημένα και φετος,αφού από τις 30 Μαρτίου έως και τις 6 Απριλίου 30 παιδιά ηλικίας 13 έως και 17 ετών συμμετείχαν στο Πασχαλινό τουρνουά μπάσκετ PAO BC Easter Cup στο ΟΑΚΑ.

Η εκπροσώπηση φέτος ήταν με τρεις ομάδες. Παιδικο αγοριών ,παιδικό κοριτσιών ,και εφηβικό αγοριών. Επίσης ένας προπονητής και ένας βοηθός προπονητή στο κάθε τμήμα.Αξιζει να σημειωθεί η παρουσία πολλών γονέων οι οποίοι συνόδευσαν τα παιδιά τους. Το προγραμμα ξεκινούσε στις 9 καθημερινά στα βοηθητικά γήπεδα του ΟΑΚΑ με προπονήσεις και Εν συνέχεια είχε παιχνίδια με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ,Σπαρτιατικου, AE Penteli, Agia Paraskevi, Melissia, και μικτής ομάδας της Εσκα. Το κάθε τμήμα έδωσε πέντε παιχνίδια . Το επίπεδο των παιχνιδιών ήταν αρκετά ανταγωνιστικό και έτσι δόθηκε η δυνατότητα αγωνιστικης βελτίωσης όλων των συμμετεχόντων. Ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά ήταν τα εργομετρικά τεστ που έκαναν.Ετσι μέσα από αυτά θα διαπιστωθούν τυχόν αδυναμίες η προβλήματα και θα μπορέσουν να διορθωθούν .

Επισης η ακαδημία επισκέφτηκε το κατάστημα της GSA η οποία είναι επίσημη εταιρεία ένδυσης της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ελλάδας ,ενώ έχει και τηspecial edition clothing line για τα αδέρφια Αντετοκουμπο. Φυσικά εκτός από το αμιγώς αθλητικό προγραμμα υπήρχε και το ψυχαγωγικό -εκπαιδευτικό σκέλος,με επισκέψεις στην Ακροπολη και στο ίδρυμα Νιαρχος ,καθώς και επισκέψεις σε τουριστικούς προορισμούς της Αθήνας όπως το Μοναστηράκι ,το Θησείο και τι Σύνταγμα. Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως η super league athletic academy έδωσε και φέτος την ευκαιρία σε 4 παιδιά από την Λακωνια  ( τόπο καταγωγής του διευθυντή της, Χρήστος Αγγουράς, Ταξιαρχος Ζώταλης, Δημήτριος Τζακάς, Νίκος Σκάγκος) να βιώσουν αυτή την εμπειρία καλύπτοντας τα έξοδα τους. Συμπερασματικά γονείς και παιδιά βίωσαν και φέτος μια ξεχωριστή εμπειρία,και επέστρεψαν στην Νέα Υόρκη απολύτως ικανοποιημένοι. Τα εργομετρικα ήταν με τον Κώστα Μπαρδή του nutrilab που ειναι απο Σπαρτη.

H super league athletic academy τους ευχαριστεί πολύ τα παιδιά που συμμετείχαν ,αλλά και τους γονεις τους για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν ,αλλά και για την παρουσία πολλών εξ αυτών στην Αθήνα. Παρουσία που διευκόλυνε κατά πολύ αυτή την προσπάθεια. Ήδη το μυαλό όλων βρίσκεται στο επόμενο ταξίδι ως ακαδημία στην Ελλάδα!!!