Σπαρτιατικός: Διεξήχθη με επιτυχία περιφερειακό πρωτάθλημα Νοτίου και Δυτικής Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/4 και την Κυριακή 15/4 το περιφερειακό πρωτάθλημα  ποδηλασίας Νοτίου και Δυτικής Ελλάδας. 

                Το περιφερειακό πρωτάθλημα τελούσε υπό την αιγίδα  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με την υποστήριξη του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος και της πίστας καρτ Φελέκος στην Τραπεζοντή.                          

                Στους αγώνες έλαβαν μέρος 78 ποδηλάτες από τα σωματεία ΠΟ Πατρών, ΑΕΚ Τρίπολης  Μίλων Σπάρτης,  ΠΟ Τρίπολης, Ποδηλατοδρόμος Πύργου και Σπαρτιατικός, στις κατηγορίες μίνι, πανκορασίδες και παμπαίδες.

                Το Σάββατο στην πίστα καρτ στην Τραπεζοντή διεξήχθησαν τα αγωνίσματα της ατομικής χρονομέτρησης και της αντοχής. Ο ποδηλάτης του Σπαρτιατικού Σταύρος Τσάκωνας κατέκτησε την 1η θέση και στα δυο αγωνίσματα στην κατηγορία παμπαίδων. Την 2η θέση επίσης και στα δυο αγωνίσματα κατέκτησε ο Πέτρος Παναγάκος. Ακόμη στην κατηγορία παμπαίδων ο Ηλίας Γρηγόρης έλαβε την 3η θέση στο χρονόμετρο. Στις πανκορασίδες η Μαρία Μπαγιώκου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στα δυο αγωνίσματα. Στην κατηγορία μίνι μικρά ο Δημήτρης Βλαχάκος κατέκτησε την 2η θέση σε χρονόμετρο και αντοχή.

               Την Κυριακή  στο Σαϊνοπούλειο άλσος,  διεξήχθη το αγώνισμα αντοχής στην ορεινή ποδηλασία. Ο αγώνας ήταν σε μορφή σιρκουί απόσταση 1800 μ. σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια. Στην κατηγορία παμπαίδων ο Πέτρος Παναγάκος ήρθε 2ος ενώ στις πανκορασίδες η Βαρβάρα Κουραντή κατέκτησε την 3η θέση  στα μίνι μεγάλα ο Σεμπάστιαν Νεντέλκου και η Κορίνα Αλεξοπούλου κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Τέλος στην κατηγορία μίνι μικρά η Στυλιανή Τσουρούνη τερμάτισε στην 3η θέση.

                Τους ποδηλάτες του Σπαρτιατικού καθοδήγησαν οι προπονητές του συλλόγου Παναγιώτης Καρούνος και Χρήστος Βορβής.                

                Στους αγώνες παραβρέθηκαν και απέδωσαν τα μετάλλια στους νικητές, η πρόεδρος της ΤΕΠΔΕ Σταυρούλα Κάμαρη και, ο εκπρόσωπος του Σαινοπουλείο Ιδρύματος Αθανάσιος Ρουτσάκης.