Δηλώσεις Βακαλόπουλου για το τουρνουά 3 x 3 στη Σπάρτη (βίντεο)

0
110

Στο isports.gr μίλησε το αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ και αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Μιχάλης Βακαλόπουλος για την διοργάνωση 3 on 3 της ομοσπονδίας που επιστρέφει στη Σπάρτη το Σ/Κ 21-22 Απριλίου.

Βακαλόπουλος: Γιορτή του μπάσκετ για την Σπάρτη το 3on3

”Ο απόλυτα επιτυχημένος θεσμός του 3on3, αυτή η εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης επιστρέφει μετά από μια πενταετία και πάλι στην πόλη μας. Το 3on3 απευθύνεται σε όλο τον κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ. Λάτρεις του αθλήματος μπορούν να πάρουν την παρέα τους και τους φίλους τους και να έρθουν στην κεντρική πλατεία Σπάρτης το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλίου και να λάβουν μέρος σε αυτές τις αγωνιστικές διαδικασίες που δεν έχουν το ανταγωνιστικό κριτήριο αλλά αυτό της χαράς, της διασκέδασης και της συμμετοχής στο παιχνίδι. Σημασία δεν έχει αν κάποιος είναι οργανωμένος σε ομάδα. Όποιος αγαπάει το μπάσκετ μπορεί να λάβει μέρος. Επίσης θέλουμε και την συμμετοχή νέων παιδιών θέτοντας ως στόχο να μυηθούν στην αξία του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης”.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, στο site της ομοσπονδίας basket.gr πατώντας το αντίστοιχο link. Εκτός όμως από την διαδικασία αυτή αν κάποιοι θέλουν να έρθει με την ομάδα τους μπορούν να το κάνουν και λίγο πριν την έναρξη των αγώνων δηλώνοντας έτσι συμμετοχή. Είναι χαρά όλοι να μπορέσουν να συμμετάσχουν σε αυτή την γιορτή του μπάσκετ που φιλοξενεί η πόλη μας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Σπάρτης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Αντιπεριφέρεια Λακωνίας που για μία ακόμα φορά βρίσκονται στο πλευρό μας. Είναι πάγια άποψη πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει αν δεν υπάρχει καλή συνεργασία ανάμεσα στις Ομοσπονδίες (ΕΟΚ-ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) με το πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η διαχρονική μας συνεργασία παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα”.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Δρόμοι γεμάτοι γέλια και… μπάσκετ

Για μια ακόμη χρονιά το τουρνουά 3 με 3, Milko τουρνουά 3 με 3 πλέον,  έκανε την εμφάνισή του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Από το Βορρά ως το Νότο επίδοξοι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες γέμισαν πάρκα, αυλές σχολείων, δρόμους και πλατείες. Το μπάσκετ γέμισε με χαρά χιλιάδες παιδιά και τους πρόσφερε στιγμές παιχνιδιού και άθλησης πολλά Σαββατοκύριακα.

Η ΕΟΚ έχει την ευθύνη της διοργάνωσης των αγώνων του τουρνουά Milko 3 με 3, αλλά πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Το Milko η GSA και η SPALDING στέκονται δίπλα στην ΕΟΚ και δίνουν στα παιδιά την επιβράβευσή τους τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δηλώσετε συμμετοχή για το τουρνουά της Σπάρτης